0.4 C
Ню Йорк
сряда, февруари 21, 2024

Buy now

Как се взима бонус без депозит от efbet

Витес с/у ПСВ Прогноза и Превю

Витес с/у ПСВ
Холандия, Ередивизи
Дата: Неделя, 6 Април 2019
Начало: 17:45 часа
Стадион: Гелредоме (Арнем)

Витес изнесе редица хубави изяви в хода на кампанията, но въпреки това ще си остане неспособен да се противопостави на най-големите и то точно в този случай, в който трите точки за съперника са всъщност задължителни.

Пропусне ли да се поздрави с тях, тимът на Марк Ван Бомел ще се доближи до това да изпусне титлата от на пръв поглед печеливша позиция. Има страшно много позитиви около тима на „филипсите“, който след дълги години на редица разочарования и гигантски пробойни в отбраната си, най-накрая се оказа в състояние след края на 28 сблъсъка от първенството да инкасира по-малко от 20 гола във вратата си, като е единственият в цялото първенство, който го е сторил.

Въпреки, че отстъпиха на Аякс в голямото дерби на страната, те продължават да имат известно превъзходство в чисто игрови план спрямо аяксите, което да им носи и преимущество в битката за титлата (макар точно в този миг да изостават на точка от съперника си).

ПСВ играе едно много зрелищно 4-3-3 с Лозано, Бергван и Де Йонг в нападението си, което ще донесе желания резултат от визитата на Витес. „Жълто-черните“ инкасират гол след гол във вратата си и от съперници от втората половина на таблицата, а какво остава от този толкова силен такъв.

ПСВ ще влезе пределно амбициран в тази си визита, ще бъде на безумно високо ниво още в откриващите минути и така ще се доближи страшно много както до спечелването му, така и до завръщането на върха в Ередивизи.

Витес с/у ПСВ: Топ Прогнози

  • 2 @ 1.60 (bet365)
  • Първо полувреме 2 @ 2.10 (efbet)
Последна голяма печалба в Efbetspot_img
- Реклама -

Последни публикации