Витория - Спорт Ресифе, Превю, Прогнози и Статистика | 7 Дни Футболни Прогнози

Витория – Спорт Ресифе, Превю, Прогнози и Статистика

Използвай Промо Код 337 в Efbet

Регистрирай се с Промо Код 337

Витория се радват на добра форма, която им помогна да укрепят позициите си в таблицата, след като стартираха катастрофално през настоящия сезон. Отбора записа шест победи за изминалите 9 кръга, при положение, че в първите 17 мача намериха трите точки само три пъти. Преди края на този кръг Витория заемат 11-та позиция в таблицата, което място им дава право на участие в Копа Судамерикана.

Спорт Ресифе засега е на ръба. Гостите са първият от изпадащите отбори, но реално са само на две точки разлика от спасителното 16-то място в класирането, но трябва да обърнем внимание, че реално разликите в точки между 8-мия и 16-тия са само четири.

Реално погледнато гостите са в застой. Отбора няма победа в последните 9 мача от шампионата, а последната им загуба от Сао Паоло се явява шеста за последните осем мача. За последно Спорт Ресифе спечели в края на юли месец тази година и оттогава насам точките, с които се сдобиха са само три.

В същото време Витория не могат да се похвалят като стабилен домакин. Отбора има само една победа у дома за последните два месеца, а от началото на първенството те са общо две.

Статистически Витория спечели пет пъти при последните си шест срещи с този съперник, а в четири от последните пет мача резултата бе над 2,5 гола. Макар и да не могат да се похвалят с достатъчно успехи у дома, Витория определено са във възход и имат всички предпоставки да спечелят този мач!

Прогноза: 1

Сподели

Последни публикации
🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 7 Дни Футболни Прогнози. Всички права запазени.