РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Полша - ИталияИталия стартира  на олимпийските игри в Лондон с мач срещу Полша. Двубоя е с начален час 22:00 и ще се изиграе на 29 юли.

Полша съвсем наскоро станаха световни шампиони по волейбол, след като успяха в София на „Арена Армеец“ да победят отбора на САЩ. Така поляците  разчупиха тридесети пет годишното затъмнение и сега ще имат възможността да се изявят и на Олимпиадата. Отбора им се развива много добре и затова говорят постигнатите резултати. През 2011 година Полша беше отново близо до успех, но тогава финишираха на трето място на Световното първенство. За по-малко от година пък преодоляха Световната Лига и сега очакванията са да покорят и Лондон с играта си.

Италия за разлика от съперника си не са в никак добра форма. Не е изненада и коефициента за тяхната победа, макар че според повечето специалисти италианците са се пазели точно за олимпийските игри и по-скоро за медал. В София обаче въобще не присъстваха на финалите, и според мен това не е никакво пазене, а просто толкова си могат.

Полша е абсолютен фаворит в този мач и нищо чудно ако победят и на 0. Титлата от Световната лига все още ги държи заредени с енергия и Италия няма да може да ги спре.

Прогноза: Полша при 1,45 коефициент