Волейбол: Италия – Полша

Полша - ИталияИталия стартира  на олимпийските игри в Лондон с мач срещу Полша. Двубоя е с начален час 22:00 и ще се изиграе на 29 юли.

Полша съвсем наскоро станаха световни шампиони по волейбол, след като успяха в София на „Арена Армеец“ да победят отбора на САЩ. Така поляците  разчупиха тридесети пет годишното затъмнение и сега ще имат възможността да се изявят и на Олимпиадата. Отбора им се развива много добре и затова говорят постигнатите резултати. През 2011 година Полша беше отново близо до успех, но тогава финишираха на трето място на Световното първенство. За по-малко от година пък преодоляха Световната Лига и сега очакванията са да покорят и Лондон с играта си.

Италия за разлика от съперника си не са в никак добра форма. Не е изненада и коефициента за тяхната победа, макар че според повечето специалисти италианците са се пазели точно за олимпийските игри и по-скоро за медал. В София обаче въобще не присъстваха на финалите, и според мен това не е никакво пазене, а просто толкова си могат.

Полша е абсолютен фаворит в този мач и нищо чудно ако победят и на 0. Титлата от Световната лига все още ги държи заредени с енергия и Италия няма да може да ги спре.

Прогноза: Полша при 1,45 коефициент

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleФутболни прогнози за 28.07.2012
Next articleФутболни прогнози – 29.07.2012
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!