888 poker

888 pokerГотови ли сте за новото измерение в покера? Няма вече акули, няма вече риби, всички ще играят равностойно, тъй като предстой въвеждане на нова система, която един вид ще отсява силните и слаби играчи, като ще ги поставя под един знаменател и всеки сам ще прецени възможностите си и ще може да играе на маса с равностоен съперник, а не срещу професионалист.

Тази новост в покера все още е в тестови период, но по последна информация официалното наименование ще се казва „Честна игра”.

Създателите на „Честна игра” целят да запазят „прохождащите” в покера от така наречените „покер-акули” чрез определяне уменията на всеки един играч, натрупаната печалба и други. Силните играчи един вид ще бъдат ограничени и ще могат да играят само срещу силни покер мастъри, а новаците ще имат правото да си избират сами срещу кого, къде и на каква маса да играят.

Практически ако вие сте „Про”, то няма да можете да виждате в залата маса, на която са се събрали слабаци, а ще виждате маси на които играят професионални играчи.

Това нововъведение малко по-малко ще навлезне в голяма част от покер залите, но това разбира се ще стане постепенно. Дотогава опитайте късмета си в залите на 888 poker и подобрете своите умения! 888 poker предлага на всеки свой нов играч сериозен бонус от 400 долара, бонус известен с името „Добре дошъл“! Просто посетете сайта, свалете приложението, инсталирайте го и започнете своята игра в света на онлайн покера! Заедно с бонуса всеки ден можете да се насладите на безплатни покер турнири, даващи възможност за големи печалби без инвестиция!