Въвеждат честна игра в покера

888 pokerГотови ли сте за новото измерение в покера? Няма вече акули, няма вече риби, всички ще играят равностойно, тъй като предстой въвеждане на нова система, която един вид ще отсява силните и слаби играчи, като ще ги поставя под един знаменател и всеки сам ще прецени възможностите си и ще може да играе на маса с равностоен съперник, а не срещу професионалист.

Тази новост в покера все още е в тестови период, но по последна информация официалното наименование ще се казва „Честна игра”.

Създателите на „Честна игра” целят да запазят „прохождащите” в покера от така наречените „покер-акули” чрез определяне уменията на всеки един играч, натрупаната печалба и други. Силните играчи един вид ще бъдат ограничени и ще могат да играят само срещу силни покер мастъри, а новаците ще имат правото да си избират сами срещу кого, къде и на каква маса да играят.

Практически ако вие сте „Про”, то няма да можете да виждате в залата маса, на която са се събрали слабаци, а ще виждате маси на които играят професионални играчи.

Това нововъведение малко по-малко ще навлезне в голяма част от покер залите, но това разбира се ще стане постепенно. Дотогава опитайте късмета си в залите на 888 poker и подобрете своите умения! 888 poker предлага на всеки свой нов играч сериозен бонус от 400 долара, бонус известен с името „Добре дошъл“! Просто посетете сайта, свалете приложението, инсталирайте го и започнете своята игра в света на онлайн покера! Заедно с бонуса всеки ден можете да се насладите на безплатни покер турнири, даващи възможност за големи печалби без инвестиция!

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleПСЖ – Валенсия : Сигурна победа за ПСЖ
Next articleФутболна прогноза за двубоя Дженоа – Милан 08.03.2013г. 21.30
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!