Вземи топ коефициент при гол на мача Барселона - Севиля | 7 Дни Прогнози

Вземи топ коефициент при гол на мача Барселона – Севиля

Използвай Промо Код 337 в Efbet

Регистрирай се с Промо Код 337

Тази неделя, 12 август, от 23:00 часа наше време, стадион „Стад ибн Батута“ ще посрещне отборите на Барселона и Севиля. Срещата е от финала за Суперкупата на Испания, а победителят ще бъде решен само в един мач.

Двубоя определено е труден за прогнозиране, най-вече поради мястото на провеждане – мароканския град Танжер, и опцията, че победителят ще бъде определен след изиграването на само един мач.

Дали ще видим голово шоу на 45 хилядното съоражение, убедени сме, а Betfair предлагат цели 25.00 коефициент при отбелязан гол в мача! Да, ако се регистрирате днес, ще можете да заложите на гол в срещата Барселона – Севиля на 25.00 коефициент! Стойността на залозите е ограничена, но кой бяха от сигурна печалба?!?

Регистрирай се от тук в Betfair и ще имаш право на един залог на мача! Побързайте!

Сподели

Последни публикации
🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 7 Дни Прогнози. Всички права запазени.