УЕСТ ХЯМ – МАН СИТИ
Висша лига, Англия
Начало: Събота, 10 авг 2019
Час: 14:30 (UTC +3)
Стадион: Лондон

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Най-добрата прогноза за този мач е точно този хендикап от един гол за „чуковете“ до паузата. При това статукво те просто трябва да не са губещи в рамките на първите 45 минути и това ще означава сигурна печалба.

Друга нелоша развръзка ще е даже и загубата за тях само с гол разлика, тъй като тя ще върне залога и всъщност ще го анулира, но точно в този мач много по-възможно е да се стигне до по-благоприятната от двете развръзки.

„Чуковете“ са много, много неудобен съперник за редица опоненти, даже и за тези от Топ 4 в страната. Дебютният мач за кампанията ще затвърди точно това мнение, а най-добрата част от всичко около този мач за тях се свръзва с това, че нямат никакви контузени. Единствено Нобъл е аут от сметките им, така че, имайки толкова блясък в редиците си, със сигурност няма да са безлични срещу Ман Сити.

„Гражданите“ продължават с непрестанните ротации и в един толкова ранен етап от сезона те като нищо ще им изиграят много неприятна шега. Със сигурност те въобще не са в най-добрия си ритъм, така че това е златна възможност за „чуковете“, които ще са на прага на топ сензацията в целия кръг.

Прогноза: 1 (+1 АХ ПП) @ 1.60 коефициент