24.2 C
Ню Йорк
понеделник, юли 15, 2024

Buy now

За и против стартовите бонуси при нова регистрация

Всеки един от нас си е задавал въпроса да се възползва ли от стартовите бонуси, които ни предлагат от букмейкърите при нова регистрация. Ние ще изложим предимствата и недостатъците на това да се възползвате от стартовите бонуси, а също така ще ви представим актуалните оферти на достъпните за България онлайн букмейкърски компании.

Какво представлява бонуса?

Бонусът е сума която букмейкъра ви дава за да залагате с нея. Тя обаче не може да бъде изтеглена веднага. Преди да може да изтеглите средства от сметката си трябва да изпълните условията за превъртане на бонуса. Превъртането се изразява в това да заложите определена обща стойност.

Условия за превъртане на бонусите:

Винаги внимавайте с условията на бонусите! Повечето букмейкъри предлагат бонуси ДО определена сума (например 100 лева) Това означава че не винаги ще получите 100 лева бонус, например ако депозирате 20 лева ще получите бонус от 20 лева. За да получите максималния бонус от 100 лева вие трябва да депозирате 100 лева. След като сте получили бонуса обаче няма да може да изтеглите парите от сметката си преди да изпълните условията на превъртане на бонуса. Даваме ви пример какво трябва да направите за да може да изтеглите своите средства : депозирали сте 50 лева и сте получили 50 лева бонус и разполагате с общо 100 лева в сметката си. Преди да може да изтеглите средствата си трябва да направите залози на обща стойност 3 x 100= 300 лева. Обърнете внимание и на срока за изпълнение на превъртането, а също така и това, че има минимален коефициент от над 1,50 за да може залозите ви да се смятат към общата превъртяна сума.

Предимствата на стартовия бонус:

Ако сте начинаещ в онлайн залаганията стартовия бонус ще ви помогне да се запознаете със самите залагания и функции на дадения букмейкър без да рискувате ваши лични средства. Чрез началните бонуси вие получават сума с която да залагате и евентуално да спечелите реални средства без да сте рискували вашите.

Недостатъци на началния бонус: 

Както вече споменахме е добре винаги да четете условията на бонусите, защото някой път превъртането на бонуса може да се окаже доста дълъг процес. Неудобство създава и факта, че до превъртането на бонуса не може да теглите пари от сметката си.

В интернет вече има сайтове, като Betenemy.com, които споделят ревюта и мнения за водещите букмейкъри, както и актуалните бонуси към тях. Добре е да се информирате подробно преди да се впуснете в света на залозите.

Какви бонуси предлагат достъпните в България букмейкърски къщи?

  1. Bet – 100% бонус при първи депозит, до 100 лева максимум – това е бонуса, който предлагат от Efbet на новите си клиенти в момента. Този начален бонус ви дава право да получите 100% от своя първи депозит. Минималния депозит, който се изисква е 10 лева. Максималната сума на бонуса е 100 лева. Препоръчваме ви да прочетете внимателно условията преди да приемете бонуса. Нашата оценка за предлаганите от bet стартови бонуси е много добра. Прочетете условията и преценете ще успеете ли да ги изпълните и се възползвайте от бонусите. Стандартната оферта е 100 лв, като в сайта на Betenemy може да се запознаете с всичку условия за получаването и превъртането на този бонус за нова сметка.
  2. Sportingbet – бонусът, който предлагат от компанията представлява 50% от стойността на първоначалния ви депозит, а максимално може да получите като бонус до 100 лева. За да вземете този бонус, обаче е необходимо да заложите 3 пъти депозираната от вас сума. Важи и условието срещите от превъртането да бъдат с коефициент не по-малък от 1,50. За да получите максималния бонус от 100 лева е необходимо да заредите сметката си с 200 лева и да направите залози на стойност 3 х 200=600 лева. Нашата оценка за предлаганите стартови бонуси от компанията е добра. Не са много леки условията за получаване и превъртане на максималния бонус, но ако мислите, че ще успеете да се справите ви препоръчваме да се възползвате.
  3. Betfair – букмейкърът дава 30 евро в секцията спорт в своя сайт. След завършването на регистрацията си, чрез бонус код (може да бъде намерен в сайта на букмейкъра) е необходимо да направите залог на стойност 10 евро от спортните събития на коефициент над 1,20. След като изпълните това условие, ще получите възможността да направите 3 безплатни залога на стойност 10 евро – всеки. При печеливш безплатен залог в сметката ви ще бъде преведена само чистата печалба, без стойността на залога. Оценката ни за предложения от betfair начален бонус е отлична. Запознайте се с условията и ако смятате че ще се справите силно препоръчваме да се възползвате
  4. Efbet – От букмейкъра дават до 110 лева на своите нови клиенти. Бонуса е под формата на безплатен залог. Стартовият бонус представлява 25% от вашия първи депозит с максимален бонус от 110 лева. Нашата оценка на предлагания от efbet начален бонус е добра. Условията за получаване на пълния бонус и превъртането му не са от най-леките, но си струва да се възползвате ако мислите, че ще успеете.
- Реклама -

Последни публикации