Зимбру – ПАОК, прогноза

В четвъртък вечер от 21:05 часа, на стадиона в Кишинев един срещу друг се изправят местния Зимбру и ПАОК Солун, в мач за определяне на участника в груповата фаза на турнира Лига Европа.

Палачът на ЦСКА прави впечатляващ рейд в турнирите и след като отстрани последователно Шкендия, ЦСКА и Грьодиг, таи надежди за попадане сред най-силните във втория по значимост европейски клубен турнир. Въпреки добрите резултати обаче Зимбру не са убедителни в домакинствата си, като на континентално ниво спечелиха единствено срещу македонския Шкендия с 2:0, при равен с ЦСКА 0:0 и загуба от Грьодиг с 0:1.

Гостите от ПАОК направиха силен предходен сезон в гръцката Супер Лига и въпреки представянето си, от лятото на тази година отбора има нов треньор в лицето на опитния Ангелос Анастасиадис, за който това е трети престой начело на зелените. В подготовката преди сезона ПАОК записа доста добри резултати, като стигна до 0:0 срещу италианския гранд Интер и победи английския К.П.Р. с 1:0. Целта пред отбора ще бъде задължително участие в групите на този турнир и не смятам, че може да говорим за подценяване в този двубой. Момчетата на Анастасиадис ще направят всичко възможно да предрешат изхода от двубоя още в Молдова и реванша на Тумба в Солун да бъде протоколен. ПАОК разполага с доста опитни играчи в лицето на капитана Димитрис Салпингидис, Маартен Мартенс, Факундо Ферейра, Хедвиг Мадуро, Разван Рац и Шарл Итанж, с доста опит и по европейските терени.

Изненада тук няма да се получи, като моите очаквания са за убедителна победа на ПАОК при коефициент от 1.80 в Efbet, с което гърците да затвърдят очакването за лесно попадане в групите на Лига Европа.

Прогноза: Зимбру – ПАОК 2
Сигурност: 7/10
Коефициент: 1.80 Efbet.com

Мачове между двата отбора:
Няма

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleБешикташ – Арсенал, Шампионска лига
Next articleСтандарт Лиеж срещу Зенит Санкт Петербург
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!