Айнтрахт Франкфурт – Дюселдорф Превю

Бундеслига Прогнози за днесАйнтрахт Франкфурт – Дюселдорф
Прогноза: Под 2,5 гола

Айнтрахт Франкфурт продължава да минава за един от силните тимове в Германия, въпреки че началото на този сезон беше потресаващо. Тимът регистрира страшно много разочарования при резултатите, проваляйки се дори срещу съперници, които по никакъв начин не го превъзхождат.

Не след дълго нещата си дойдоха на мястото и възпитаниците на Ади Хютнер навлязоха в ритъм. Справяйки се последователно с Хановер, Лацио и Хофенхайм те демонстрираха най-доброто от себе си, но за най-голямо разочарование тогава дойде паузата за националните отбори. Със сигурност тя ще е в състояние да разстрои играта им и да ги върне към облика от началото на сезона. Фаворизирани срещу новака от Дюселдорф те ще имат известни затруднения при това да открият резултата.

Съперникът няма почти никакви футболни достойнства в преден план като продължава да среща страшно много затруднения с вкарването на голове. Едва 5 реализирани в 7 кръга като в това отношение те са на върха в класацията за най-малко реализирани попадения. Същото не е чак толкова изненадващо на фона и на футболистите, които се подвизават в редиците на тима. Още повече, че треньорът Фридхелм Функел не може да разчита на една огромна част от футболисти, които ако бяха във функционално състояние, щяха да са част дори от стартовият му състав.

Тази група е безкрайно голяма за изброяване, а лазаретът – пълен. Тимът на Дюселдорф ще постарае да затвори срещата и да запази резултата непроменен възможно най-дълго време. Изненадващото под 2.5, което се дава и с много голям коефициент е една супер прогноза.

Виж още футболни прогнози

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleНай-популярните залози на футбол за днес – 19 окт 2018
Next articleАкумулатор залог за днес, петък, 19 окт 2018
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!