Футболни Прогнози

Футболни прогнозиПисна ли ти да плащаш за футболни прогнози? Чудиш се как да залагаш успешно онлайн? Омръзна ти от така наречените „сигурни прогнози“?  Има  ли начин да печелим от футболни прогнози и залози в онлайн букмейкърите? Отговор на тези въпроси се крие в нашия сайт за обосновани футболни прогнози! Вижте какво ще намерите при нас:

Футболни прогнози с обосновка и анализ

7dniprognozi.com предлага футболни прогнози и анализи на мачове със сериозна обосновка и добра успеваемост. Всички футболни прогнози в сайта се предлагат напълно безплатно и достатъчно рано преди началото на съответната среща, за да имате достатъчно време да прецените дали да послушате съвета на нашите професионални експерти и типстъри. Предлагаме и статистически прогнози за залози в букмейкъра Еврофутбол, както и залози права колонка или така наречените комбо залози. Всеки ден анализираме един твърд мач, който се публикува в рубриката „Избор на деня“!

Топ футболни прогнози за днес и утре

Ето къде да намерите топ предложенията на екипа за залог днес и утре. Типстърите публикуват прогнозите си по всяко време на денонощието, за което е добре да ни последвате и в Фейсбук:

  • Прогнози от Висшата Лига на Англия – от този линк ще достъпите всички обосновани прогнози от Английската Висша Лига!
  • Прогнози Права Колонка – майсторски прогнози на два или повече мача. Прогнозите права колонка са изключително подходящи за супер големи печалби с нисък залог!
  • Топ Залози – в категория Топ залози ще откриете най-подходящите за залози всеки ден мачове!
  • Еврофутбол прогнози – секцията Еврофутбол прогнози се радва на голяма посещаемост от нашите читатели! Тук публикуваме най-вече фишове с по-няколко срещи в права колонка директно от програмата на букмейкъра Еврофутбол.

Използвай Промо Код 337 за 100 лв. бонус в Efbet 🏦 Форма за Регистрация 🏦

Професионални Футболни Прогнози

В 7dniprognozi.com се публикуват ежедневно множество прогнози, разделени по съответните категории. За да достъпите и получите информация за актуалните футболни прогнози в сайта посетете основната категория ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ. Ако обичате да залагате на сигурно и не сте начинаеш в залозите, то непременно посетете секцията ТОП ЗАЛОЗИ съдържаща информация за най-играните мачове в Света за съответния ден!

Прогнози от най-интересните първенства!

От тук имате на разположение бърз достъп до прогнозите на нашите типстъри за най-интересните футболни първенства както следва:

Заедно с изброените по-горе видове прогнози по първенства, екипа на 7dniprognozi.com успешно прогнозира доста срещи от долните ешалони на английския футбол. Успех бележим и с прогнозите на типстърите от Серия Б в Италия. Прогнозираме, макар и по-рядко първенствата от Швеция и Норвегия, някой мачове от Висшата Лига на Украйна и други европейски първенства, като имаме и достатъчно добри познания върху футболните мачове от Азия, Северна и Южна Америка.

Как правилно да се ориентирате с футболните прогнози в нашия сайт

Футболните прогнози в сайта се публикуват ежедневно, като през уикендите техния брой е значително по-висок. Можете да очаквате наистина неочкваното с нашите прогнози, а сега ще ви дадем малко насоки, как да боравите правилно със сайта

Най-точните футболни прогнози

За да подберете подходящата категория от Вас, най-добре е първоначално да определите стила си на залог, както и вашата банка. Предлагаме наистина едни от най-точните футболни прогнози в интернет пространството на български език, но дори и ние не можем да сме сигурни на 100%. Нашите прогнози обикновенно завършват с предложение за залог, което в повечето случай обхваща няколко знака, от които само вашето шесто чувство може да избере правилния.

Най-популярните залози на футбол за деня, за които споменахме по-горе са предпочитан източник за ежедневни залози от 80% от нашите читатели. В тази секция предлагаме всеки ден, с изключение на някой дни като четвъртък, по точно пет мача със съответния знак, като този знак е събрал най-много залози към момента на публикуване на мачовете в един от големите онлайн букмейкъри, с които от 10 години сме партньори. Много често тези мачове дори и най-играните и залагани в Света не излизат на 100%, но не рядко се случва поредица от 100% удар в продължение на 3, 4 дена. Именно поради тази причина, съветваме да залагате на не повече от 3 мача в права колонка.

Права колонка (акумулатор) множествен комбо залог е мястото, където с кратка обосновка предлагаме за залог от 2 до 5 мача. Винаги се стремим да предлагаме коефициенти, които си струва да се залагат и в тази колонка избягваме да пускаме така наречените „сигурни мачове“ с по 1,20 коефициент.

Майсторски футболни прогнози

Най-майсторските футоблни прогнози в нашия сайт са от турнирите Шампионска лига и Лига Европа, както и от големите международни форуми. Потърсете чрез търсачката на сайта прогнози за Шампионска лига и Лига Европа и направете бързо сравнение с прогнозите и крайният резултат. Ще се убедите в нашата преценка и поглед върху тези мачове.

Статистически футболни прогнози, Къде?

Статистически футболни прогнози се предлагат в раздел Актуални прогнози в сайта. Там ще откриете таблица, която автоматично се обновява и съдържа прогнози за мачовете за днес и утре. Прогнозите са чисто статистически и се предлагат с % вероятност, който Вие преценявате дали е достатъчно висок за да изберете съответния знак. Вижте актуалните статистически прогнози от тук:

Залози за Еврофутбол

Освен футболни прогнози подходящи за залози в онлайн букмейкърите, нашите типстъри са подготвени с нужното инфо и за залози в офлайн букмейкъра Еврофутбол. Нашите експертни еврофутбол прогнози ще вдъхнат кураж на залагащите в офлайн пунктовете, където адреналина все още не е за изпускане. Всеки един типстър в 7dniprognozi.com е започнал стажа си именно с офлайн гиганта, където масово се залага на права колонка, или с други думи казано няколко мача в комбинация. Комбинациите макар и съдържащи три или повече футболни срещи в никакъв случай не са случайни прогнози, а точно обратното – отново обосновани и анализирани прогнози. С фишовете права колонка екипа на 7dniprognozi.com е генерирал най-сериозните удари, като общият коефициент е надвишавал 50.00, като това не са случайни мачове, а внимателно анализирани футболни срещи от най-ключовите футболни дербита в Европа. Типстърите отдавна не се уповават на емоции или любими отбори, нещо което средностатистическия залагащ на футбол трудно би избегнал. Прогнози за залог в офлайн букмейкъра Еврофутбол се предлагат почти всеки ден, както и на живо. Недостатък при залозите в пункт на Еврофутбол са единствено малко по-ниските коефициенти за залог, но като цяло тръпката да играеш при тях си е несравнима с онлайн залозите. Проверявайте често този раздел, нашите типстъри подбират добри мачове и се получават добри печалби въпреки ниските коефициенти, когато е предложена права колонка за залог в офлайн гиганта. Офлайн букмейкъра Еврофутбол не може да се мери с офертите на своите колеги в онлайн пространството, но въпреки това, букмейкъра се радва на добра посещаемост и залагащите там много често търсят прогнози именно за Еврофубол залози. Именно поради тази причина, решихме да зарадваме привържениците на Еврофутбол, тъй като и ние сме направили първия си залог именно там със специален раздел Еврофутбол прогнози. Прогнозите от този раздел разбира се, могат спокойно да се ползват за залог и в големите онлайн букмейкъри, където предимството на залагащия е значително по-голямо от това на този в ЕФУ. От тук ще намерите бърз достъп до ЕФУ прогнозите:

Букмейкър прогнози

Не знам дали сте наясно, но освен нас, футболни прогнози предлагат и големите онлайн букмейкъри Efbet, Bet365 и Betfair. Най-много прогнози всеки ден пускат Efbet, които са наели за целта спортният анализатор Жаклин Михайлов. Bet365 предлагат освен прогнози и актуални футболни новини с информация за актуалните промоции и функции в сайта. Betfair наблягат най-вече на прогнози от Висшата лига на Англия и Първа Професионална Лига, но повечето им прогнози са на анлийски език.

Бонусите и професионалните футболни прогнози

ВАЖНО: букмейкърите Efbet, Bet365 и Betfair са единствените лицензирани компании за залози в България, където е желателно да регистрирате своя игрален акаунт. След регистрация, всеки един от букмейкърите предлага начален бонус както следва:

* бонуса в Bet365 e в размер до 100 лева в зависимост от първоначалния депозит. Важат правила, условия, срокове и изключения на Bet365. Пълна информация за бонуса прочете от линка – (правила и условия).

Най-често търсени ключови думи и фрази, който вероятно сте използвали при търсене в нашия сайт са: futbolni prognozi или prognozi na futbol, sigurni prognozi, top zalozi, futbolni zalozi

КАК ИЗГОТВЯМЕ НАШИТЕ ПРОГНОЗИ?

Футболни прогнози Всяка една прогноза е резултат от анализ на множество фактори, статистики, кадрови проблеми и резултати, които нашите типстъри считат, че имат отношение във формирането на крайния резултат. Обръщаме внимание, че всички съвети за залози поместени в сайта са авторски и изразяват само и единствено личното мнение на съответния типстър. Макар и добре анализирани, ние не можем да гарантираме 100% сигурност. Футбола не е само статистика и сигурни футболни залози няма! Колкото и да следваме логиката, понякога и най-твърдия знак се оказва грешен. Въпреки всичко, добрия анализ и добре подбраната информация при всички случай ще ви насочат по-правилно, отколкото да направите своя залог само и единствено на база имената на двата отбора и тяхната история, както и вашето лично пристрастие към един или друг отбор. За изготвянето на само една футболна прогноза се анализира голям обем от информация, взаимстван от официалните сайтове на футболните отбори и първенства, сайтовете за футболни статистики и резултати, както и от големите новинарски сайтове за спорт.

КАКВИ ПРОГНОЗИ ПРЕДЛАГАМЕ?

Нашите футболни прогнози, както и статистическите прогнози обхващат всички видове залози от традиционния краен изход – 1Х2, до набралите популярност залози за голове, корнери и разбира се Азиатски хендикап. Напоследък все по трудно е да познаеш крайния изход, дори и в големите първенства. Свидетели сме на какви ли не изненади и сензации, което ни насочва да търсим други възможности и алтернативи, за да повишим максимално процента на познаваемост. Причина да използваме алтернативи на 1Х2 е и по-големия шанс дадено събитие да се случи. При избора на 1, Х или 2 в даден мач, шанса да излезе един от тези знаци е точно 33.33%, докато при Пaод/Над опцията за голове, или Гол/Гол – Няма Гол, автоматично вероятността се вдига до 50%. Въпреки всичко, въпреки големите изненади, всяка седмица, екипа ни се радва на добри попадения и правилно разчитане на точните знаци! Успешно прогнозираме футболни срещи с голям обхват от първенствата в Англия до България и разбира се турнирите Шампионска лига и Лига Европа. Футболно прогнози ще намерите за разнообразни мачове. Прогнозираме най-вече първите лиги, но не липсват и добри попадения в по-долните ешалони, като например Чемпиъншип на Англия, Лига 2 на Франция и други.

В заключение

Математически и статистически прогнози Годините опит в боравене със специфична информация свързана със залозите на спортни събития ни дава възможност и широк поглед към най-големите футболни първенства, които успяваме да анализираме статистически и да извадим необходимата информация, която предоставяме под формата на безплатни обосновани и анализирани прогнози. В тясно сътрудничество с големите и лицензирани комании за залози ще ви държим в течение с най-актуалните оферти и промоции, които могат лесно да се окажат много потребни при използване на информацията от нашите анализи и прогнози! Хазарта е цяла наука, а да си майстор в тази област изисква вложение на сериозни финансови средства, които много бавно можете да възвърнете във времето! Благодарение на нашия сайт обаче, Вие автоматично ще прескочите тази бариера и ще бъдете с едни гърди по-добре подготвени от всеки друг!

Цялата необходима информация ще откриете с няколко клика на мишката и шансовете Ви в неравната битка с букмейкърите неименуемо ще се увеличат! Наред с обоснованите прогнози и предложения за залози, често типстърите ни подготвят интригуващи колонки със статистически футболни прогнози. Статистическите прогнози се изготвят значително по-лесно, въпреки, че отново се анализира голям обем от информация като например контузени или наказани играчи, последни 10 срещи, климатични условия, Head to Head анализ, треньорски рокади, финансови проблеми, дестинация, традиция и много други. Основната ни цел е да Ви поднесем нужната информация максимално лесно. Изготвяме статистически анализи и кратки прогнози за повечето мачове от големите европейски първенства, като се стараем да избираме прогнози с подходящи коефициенти, заслужаващи вашия залог!

Може ли да печелим от залози?

как да печелим от футболни прогнози и залози Футболните прогнози могат да носят печалби наистина!

Възможно ли е да печелим от футболни залози онлайн? Отговора на този въпрос е много труден, поради спецификата на всяка една футболна среща. Вече няма фаворити, няма аутсайдери! Всеки един залог може да се окаже тотално непредсказуем, а обратите се случват във всяка една минута, до последния съдийски сигнал! Да познаеш крайния изход на дадена среща е несравнимо усещане, усещане, което ни Води всеки ден! Какви са основните правила, които следва да спазваме за да се опитаме да отговорим на въпроса „Възможно ли е да печелим от залози и футболни прогнози?“:

1. Залагайте на първенство, което познавате от доста време. Концентрирайки се върху едно или най-много две футболни първенства, шанса Ви за дългосрочна печалба е значително по-голям отколкото да залагате напосоки.

2. Не бързайте със своя залог. Изчакайте максимално дълго време преди началото на дадена среща, възможно е да получите нова информация и новини както около самият състав, така и да установите сериозно движение на коефициентите.

3. Не избирайте непременно фаворита в дадена среща да победи. Винаги коефициента в подобни мачове е твърде нисък, затова е много по-добре да се спрете или на друг мач, или на друга опция за залог, например голове.

4. Подгответе се с акаунти в поне три онлайн букмейкъра, като например Bet365, Efbet и Betfair. Разликата в коефициентите и различните опции за залог на даден мач във всяка една компания са различни. Едни се концентрират най-вече към Премиър Лийг, Лига 1, Бундеслига, Серия А и т.н.

5. Не бъдете пристрастен към даден отбор в залозите. Пристрастията могат само да Ви навредят и в крайна сметка да намразите любимия отбор. Разликата между това да залагате пристрастно и с ума си е голяма.

6. Информирайте се за възхода и падението на отборите, както и за тяхното финансово състояние. По пресен пример от ситуацията около Лестър няма да ви представям, и ще дам пример с Лайпциг в Бундеслигата.

7. Залагайте за удоволствие и преди да започнете с това начинание, задължително си определете бюджет. Бюджета следва да е определен минимум на база месец, като най-рентабилно е да залагате (сингъл или комбо залози) с не повече от 10% от бюджета си на ден. Никога не „избивайте“, не се опитвайте да покриете днешната загуба с необмислен залог. Бъдете търпеливи, защото букмейкърите умеят да чакат и ще приемат парите ви по всяко време на денонощието!

8. Залагайте на не повече от три срещи в права колонка. Не търсете големите печалби с един залог, а печелете умерено и дългосрочно. Наясно сте, че мнозина не спазват това правило и поради тази причина печелещите дългосрочно от спортни залози са едва 5%. Станете и вие част от тези 5%! Посещавайте редовно нашия сайт, четете нашите обосновани футболни прогнози, залагайте умерено и се забавлявайте!

Не забравяйте, че най-добри възможности за залог и адекватно обслужване за осъществяване на онлайн спортни залози от България можете да получите от букмейкърите с лиценз в България! Използвайте лицензираните букмейкъри в таблицата при залози с нашите футболни прогнози!