Футболни прогнози за победители – кратко ръководство

Кратко представяне на 7dniprognozi.com

Футболни прогнози от 7dniprognozi.com за днес и топ залози права колонка

Виж актуалните прогнози за днес:

С нас спокойно ще залагате мотивирано на избран от вас интригуващ мач. Информацията в сайта се актуализира ежедневно, типстърите изготвят и предоставят прогнозите си достатъчно време преди началото на съответния мач, а от Вас зависи да направите по-добрия залог. Да уцелиш крайния резултат е наша задача и увлечение, а спечелените фишове на играчите са нашето удовлетворение. Високия процент на точни прогнози и редица печалби за нашите читатели ни амбицира да бъдем най-добрите в тази сфера. Нашите сигурни прогнози са сред най-търсените от феновете на залозите и у нас, най-вече заради своята точност и сигурност. Разбира се никой не може да гарантира 100 процентова успеваемост, защото спортът е толкова непредвидим, но нашите типстъри съумяват достатъчно добре и бързо да се ориентират към възможно най-добрия резултат, и да ви представят уникални шансове за успех при всяко залагане.

Безплатни или платени прогнози? Кой са по точни?

Безплатни или платени? Тук ще отбележим, че и двата модела имат своите плюсове и минуси. Както се досещате, разликата тук е във факта, че при избор на платени професионални прогнози Вие получавате достоверна информация от типстър, експерт във футбола или спортен журналист, лица, които активно се занимават професионално със спорт или по-точно с футбол, докато при безплатния вариант ще получите анализ от типстъри, любители в бранша. И едните, и другите могат да са перфектно обосновани, далновидни, печеливши, сигурни и професионални, стига да са направени качествено, при вземането впредвид на всички задължителни фактори, статистика и аналитична част, без които не може да бъде направена нито една точна прогноза, каквито ще намерите напълно безплатно в нашия портал! Важна част от спортните залози са и т.нар. математически прогнози, познати още под наименованието статистически прогнози. Математическите анализи по-дефиниция се изготвят с помощта на компютърни технологии, при които се извеждат вероятностите за победата на един или друг отбор. В крайна сметка всичко е абстрактно и зависи много от коефициентите на съответното футболно събитие и посочените в програмата данни. Този начин често извежда добър резултат, но реално голям процент от пунтърите избират най-вече професионални прогнози, подготвени от доказани типстъри. Доверявайки се на опита, познанията и експертността на хората от нашия екип, вие имате шанса да се позовете на правилната прогноза и да направите успешен залог повече, отколкото, ако предпочетете което и да е друго решение. Спортните залози не рядко крият риск и са с неясен изход, но нашите специалисти държат да променят този факт! При нас имате уникалната възможност да залагате на огромно разнообразие от футболни мачове от най-добрите първенства и да реализирате добри печалби благодарение на страстта си към най-великата игра. Залагайте с нашите прогнози най-вече онлайн, но в днешно време това е и единствената възможност за територията на странaта.

Как да изберем най-точните прогнози на мачовете днес?

Един от проблемите при залозите на футбол е невъзможността да изберете точните мачове. За да имате по-голям шанс за печалба, се опитайте да спазвате границата от три мача на един фиш. Колкото повече мачове добавяте към своя фиш, толкова по-малък става шанса за успех. Най-добре е да залагате на на сингъл, там процента за успех се увеличава драстично. При избора си на правилният двубой се опитайте да я анализирате преди това. Проследете внимателно формата на двата отбора и състоянието, в което се намират те. От съществено значение е да се запознаете с възможните отсъстващи в двата тима. Ако някой от ключовите играчи е контузен, това може да окаже съществена роля за развитието на двубоя. Все пак, ако се чувствате несигурни и изпитвате затруднения в избора си на среща и залог към нея, може да се възползвате от някои обосновани прогнози. При тях експертите работят професионално и тяхната задача е да оценят възможностите за успех на даден тим, според наличната информация за двубоя.

Сигурни футболни прогнози

7dniprognozi.com предлага безплатни футболни прогнози на мачовете днес и утре. Тук освен обосновани прогнози ще намерите и прогнози права колонка за деня, както и топ 5 залози. Обоснованите прогнози са изведени в основното меню на сайта – те са разделени в две колони – за днес и за утре. С конкретна прогноза можете да се запознаете като кликнете върху бутона „Виж Прогноза“. Бърз достъп до всички обосновани прогнози е наличен от главното меню „Обосновани прогнози“. Всички коефициенти са взаимствани от букмейкърите efbet и Betano, но са валидни към момента на публикуване и подлежат на промяна.

Обосновани футболни прогнози

Най-бърз и лесен достъп до всички актуални обосновани футболни прогнози в сайта ще намерите в Home Page на 7dniprognozi.com. Прогнозите се изготвят от типстър с богат опит в спортните залози онлайн. Те включват кратък анонс на мача, информация за представянето на тимовете в последните три мача, последни резултати между тях, анализ на текущата им форма и най-важните новини и състояние на двата отбора преди конкретния сблъсък. Всеки ден ще имате на разположение по 10 обосновани прогнози (5 за деня и 5 за утрешния), от които лесно може да подберете няколко мача, които да включите в своя заложен фиш с права колонка или сингъл.

Топ Залози Базирани на движението на парите

Топ залозите са статистически прогнози базирани на информация от движението на коефициентите през последните 12 часа и заложените суми в борсата за залози. Избират се Топ 5 мачовете със съответния знак и се публикуват най-късно до 10:00 часа в деня, когато предстой тяхното провеждане. Прогнозите може да видите от главното меню в сайта или да последвате този линк – „Топ Залози„. В информацията за текущия ден ще видите и резултатите от предходния. Коефициентите тук отново са взети от Betano и efbet и са актуални към момента на публикуване, след което подлежат на промяна. На база опита ни и анализ на резултатите и крайния изход от Топ залозите, съветваме да подбирате не повече от 3 мача в права колонка. Коефициентите варират от 1.30 до 3.00.

Прогнози за краен изход и други опции за залози

Освен прогнози за краен изход, в 7dniprognozi.com често залагаме на все по-популярните залози за голове, както и двоен шанс. Това са опции, които дават възможност за значително по-висок шанс за печалба от традиционния залог за 1 – Х – 2. Прогнозите за голове включват Over/Under (от 0,5 до 4,5 гола), както и опцията Двата отбора да отбележат Гол – Да/Не. Залозите за голове, комбинирани в Betano чрез „Създай Залог“ с Двоен шанс (1Х, 2Х, 1/2) са страхотна възможност за печалба и дават както по-висок коефициент, така и по-голяма сигурност. Те са налични за почти всички футболни първенства и турнири и се ползват все по-масово.

Прогнози права колонка за днес

7dniprognozi.com предлага и статистически прогнози права колонка за деня, които включват троен залог с коефициент на колонката от минимум 3.00. Прогнозите права колонка се радват на най-сериозен прочит от нашите читатели, тъй като предлагат добра успеваемост и възможност за печалба с по-нисък залог. Прогнозите се публикуват всеки ден, а коефициента на акумулатора за деня е видим на главната страница на сайта. Директен достъп до страницата с прогнозите може да достъпите от линка „Прогнози права колонка за днес„. Там ще откриете както актуалните предложения за деня, така и резултатите от вчера.

Често възникнали въпроси

Сигурни ли са прогнозите в сайта?

Отговор на този въпрос е успеваемостта на екипа, която винаги е над 65% на месец, и факта, че няма 100% гаранция за крайния изход на нито едно спортно събитие по Света.

Има ли Платени прогнози?

Информацията в сайта е безплатна за нашите читатели, но тя е предназначена за лица навършили 18 години.

Защо да се доверите на 7dniprognozi.com?

Ако все още изпитвате съмнения да заложите, въпреки че имате огромно желание за това, просто се доверете на нашите достоверни анализи и опитайте късмета си. Нашите прогнози са лесен и щастлив начин да реализирате печалба. Букмейкърите очакват вашите далновидни залагания, а ние от 7dniprognozi.com ще се постараем, фишовете да се превърнат в печеливши!