Лого на ФК Арсенал, Премиершип
Арсенал
26 дек 2020
Англия, Висша лига
Лого на футболен клуб Челси
Челси

Челси гостува на Арсенал в събота, мача е от 19:30 часа наше време. Нещо просто необяснимо е всичко това, което се случва в редиците на „артилеристите“. Кръг след кръг те се провалят, а със своите едва 14 точки за 14 двубоя, заемат 15-то място в подреждането.

И най-дългогодишните им фенове едва ли си спомнят кога за последно техните любимци са били толкова назад в подреждането при изминаването на толкова много кръгове. Обамеянг получи лека травма, която го остави извън последните три двубоя, но кратката пауза от последния мач до днес, просто ще му позволи да се възстанови. Той все още не е сигурен участник в това домакинство, но предвижданията са, че ще е на разположение.

Дошъл си за бонуса Winbet

Челси имаше леко пропадане, което се изрази в изиграването на три поредни двубоя без победа. Все пак то намери своя край в домакинството на Уест Хям, което беше категорично спечелено с 3:0. В него „сините“ за пореден път не разгърнаха най-добрия си футбол, като си подпечатаха победата с две късни попадения на Тами Ейбрахам – в заключителните 15 минути.

Просто за Челси ще е много трудно да се справи с този толкова непредвидим Арсенал. Точно когато никой не предвижда „артилеристите“ да се вдигнат и да изиграят силен двубой, те ще го сторят и ще влязат в Новата година подобаващо.

22bet дава 250 лв. бонус