Астън Вила
Астън Вила
26 дек 2020
Англия, Висша лига
Лого на отбора Кристъл Палас
Кристъл Палас

Астън Вила погледна отново към добрите си игри от първите кръгове и със спечелените 7 точки в последните 3 кръга се утвърди в средата на класирането. В събота отбора приема у дома Кристъл Палас.

Със своите 22 точки отборът е само на 3 от 5-то място, а в същото време има и с цели два изиграни двубоя по-малко от 6 от общо 8-те опонента, които на този етап се намират по-напред в таблицата от него. Това означава, че спечели ли ги, ще се озове даже на втората позиция.

Дошъл си за бонуса Winbet

Подобрението в изявите на тима е много драстично, а това, че не допусна гол във вратата си срещу всеки от последните си 3 опонента, със сигурност е радващо за него. Кристъл Палас беше безобразен в последния кръг като просто не беше на себе си и въпреки, че имаше домакинското преимущество, отстъпи с гръмкото 7:0 на Ливърпул.

Това просто не беше денят за лондончани, които след инкасирането на първия гол просто капитулираха. При прибирането на почивката всичко около крайния победител беше ясно и те просто изпаднаха в едно потресаващо състояние през втората част. Много по-добър ще е разгърнатият от тях футбол срещу Вила и ще се разпишат, но за пореден път отбраната им ще изнемогва и ще позволи на опонента да се разпише.

22bet дава 250 лв. бонус