Лого на ФК Атлетико Мадрид,Испания
Атлетико Мадрид
08 фев 2021
Испания, ЛаЛига
ФК Селта Виго
Селта

Точно отборът на Чоло Симеоне пое първото място в Ла Лига и то толкова рано. За нула време той се наслади на прекрасни игри в своите двубои, като в комбинация с непрестанните грешки на Реал и Барса това доведе до изграждането на една солидна преднина на върха.

И преди няколко дни, когато се считаше, че същият този Атлетико, който беше засегнат от отсъствието на двама от топ футболистите си, ще се сгромоляса, прогнозирахме негова победа, която и се получи. Момчетата на Симеоне се справиха с Кадис, а този им мач със Селта ще е подобен. От самото начало те ще са водещият тим на терена и ще наложат своя футбол.

Дошъл си за бонуса Winbet

Атлетико разполага с всичко необходимо, за да спечели нов важен триумф и да се наслади на поредна грандиозна крачка в правилната посока, макар да има петима отсъстващи от този двубой. Диего Симеоне разгръща изумителните си качества с всеки следващ двубой и прави така, че с какъвто и състав да разполага, неговите футболисти да печелят, а срещу Селта и то като домакини, те ще разгърнат още от същото.

22bet дава 250 лв. бонус