Лого на футболен клуб Брайтън
Брайтън
20 дек 2020
Англия, Висша лига
Шефилд Юнайтед
Шефилд Юнайтед

Брайтън няма триумф от края на миналия месец когато се наложи с 2:1 във визитата си на Астън Вила. Четири поредни станаха провалите на сметката на тима, който не се наслаждава на силния си футбол от предходния сезон.

Той просто вкарва все по-рядко като просто няма изявен голмайстор и със сигурност ще е хубаво за него ако се сдобие с такъв точно през следващите няколко седмици по време на януарски трансферен прозорец. И срещу играещия много слабо в отбрана тим на Фулъм, Брайтън така и не намери път към реализирането на гол и то при положение, че беше с един разкрепостен състав, в нападението на който се озова Дани Уелбек. Той със сигурност няма много общо с играта си от времената в редиците на Ман Юнайтед.

Дошъл си за бонуса Winbet

Смазващо ще е превъзходството на домакините при владението на топката. Това въобще няма да притесни „остриетата“, които в последно време просто не спират с провалите. Само една точка на сметката им, така че последното място в подреждането при подобно представяне е просто задължително. Шефилд ще остави малко положения за гол пред опонента и така мачът няма да предложи особено зрелище.

22bet дава 250 лв. бонус