Брей Уондърърс – Лимерик

Брей Уондърърс и Лимерик ще играят четвъртфинален мач от Купата на Ирландия.

Брей Уондърърс - Лимерик
Брей Уондърърс – Лимерик

Двата отбора играят в различни лиги, но като цяло са доста равностойни. Брей Уондърърс се подвизават в елита на Ирландия, а Лимерик са в долната дивизия, но от следващия сезон могат и да заиграят при тях. Формата на Брей Уондърърс преди този мач не е от най-добрите и във временното класиране на Висшата лига на Ирландия са едва на осмо място с актив от 18 точки, след изиграни цели 15 кръга. Лимерик са в Първа дивизия, където са втори във временното класиране, само на точка от първия Лонгфорд Таун.

Брей Уондърърс макар и сочени за фаворити в този мач, не са точно такива. Интересно е, че в последните два мача между тези два отбора Лимерик печели и двата, но трябва да отбележим, че и двата мача бяха без никакво значение. Значителното бе резултата: 4-0 и в двете срещи за Лимерик.

Лимерик имат по-голям хъс за игра в този мач и ще се борят с всички сили както за Купата, така и да успеят да се прехвърлят от следващия сезон в елитната лига.  Определено оспорван мач, в който предпочитам да избера опцията над 2,5 гола за най-сигурно, тъй като срещите между тях винаги са били резултатни.

Прогноза Брей Уондърърс – Лимерик:

Над 2,5 гола при 1,80 коефициент в Efbet

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleРозенборг – Стрьомгодсет
Next articleПортугалия – Испания (27.06.2012, 21:45 ч.)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!