Глазгоу Рейнджърс – Инвърнес (24 дек 2016) – Шотландия, Висша Лига

Намиращият се на 2-ро място Рейнджърс влиза в този кръг от надпреварата след серия от три поредни победи, победи дошли над сериозни съперници. В изминалия кръг отбора се наложи над Хамилтън като гости, а преди това надиграха Хартс и Абърдийн. Това са един от основните преследвачи на Рейнджърс, които за момента остават на дистанция от тях.

Гостуващият тим на Инвърнес пристига след седем поредни неуспеха в първенството. Отбора заема 12-та последна позиция във временното класиране, а последната им победа идва над отбор с приблизително равни на тях показатели в края на октомври месец.

В кадрови план новините за Рейнджърс са добри, като отбора ще разполага с целия си наличен състав, като единствените липсващи играчи ще са Кранчар и Роситър. За гостите също няма сериозни проблеми, като се очаква титулярния вратар Уилямс да е сред титулярите, аут остават десния бек МакНайтън, Рейвън и крилото Хорнър.

В последните шест кръга Инвърнес успя да отбележи само четири попадения, а головете, които получиха за същото време са 13. Рейнджърс от друга страна често успяват да спасят мрежата си суха, така че е малко вероятно Инвърнес дори да успеят да се разпишат!

Прогноза: Инвърнес 0 гола @ 1.80 коефициент Efbet

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleПрава колонка прогнози за футбол днес (23 дек 2016)
Next articleУотфорд – Кристъл Палас, Висша Лига, понеделник – 26 декември
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!