9.1 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Грузия – Люксембург

Грузия и Люксембург, които все още нямат изява на голям турнир се изправят един срещу друг в среща от плейофите за квалификациите за Евро 2024. Победителят от този мач ще се изправи следващия вторник срещу Гърция или Казахстан, и който надделее ще получи място в Група Ф, където ще ги очакват Португалия, Турция и Чехия.

Грузия вдигна нивото и се превърна в постоянен участник на международната сцена, като последно записа две победи срещу Кипър в квалификациите за Евро 2024, спечели и важни точки срещу Норвегия и Шотландия у дома.

Въпреки това, както Норвегия, така и Шотландия ги надиграха като гости, а Испания буквално се подигра с тях и им нанесе две срамни поражения, включително разгром със 7-1, което ги остави на четвърта позиция в групата.

Люксембург е сочен за аутсайдер в този мач, което не е съвсем така. Отбора победи Босна и Лихтенщайн, но понесе тежки загуби от Португалия с 9-0 и 6-0. Изненадващо обаче тези две поражения не повлияха върху морала на играчите и те успяха да се класират до този етап на надпреварата.

Като гости Люксембург няма проблеми, и под ръководството на Люк Холц вече демонстрираха увереност при визитите си както в турнира за Лигата на Нациите, така и в квалификациите за Европейското първенство.

Както казахме в началото, нито Грузия, нито Люксембург имат участие на световно или европейско първенство, като гостите могат само да съжеляват за изпуснатата възможност последния път, поради което считаме, че ще успеят да продължат напред.

Прогноза: Победа за Люксембург

Powered by
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации