Еврофутбол прогнози за днес: Валур – Гриндавик

Над 2,5 гола за двубоя между Валур и Гриндавик днес, 13 август 2018 г. Срещата е с начален час 22:15, актуални коефициенти в Bet365

Валур е един от тимовете в най-добър ритъм в исландския елит, макар резултатите през последния месец да не говорят точно за това. Имаше и възходи и падения, като вече месец и половина тимът така и не намира начин да влезе в едно и също русло на изявите си и да регистрира последователност от победи.

Това безспорно е разочароващо за него, но в същото време не допуска да се стигне и до такава от поражения, което не е маловажно. Редуването на победи, ремита и загуби води до място в горната част на таблицата, достигане до третия квалификационен кръг в Лига Европа и страшно много ремита на местно ниво. Последното се явява една от най-неприятните новини за тима, който се надява да спечели титлата през сезона, но вече има натрупано изоставане от два пункта от първия и втория в подреждането.

Победата срещу Гриндавик е едва ли не без алтернатива за Валур, който от няколко години насам е сред топ-отборите в Исландия. Същият този тим отстъпи на Шериф Тираспол в гостуването си от квалификациите на ЛЕ с 1:0 в Молдова и само след няколко дни ще приеме съперника си за изиграването на реванша. Това е и сериозна предпоставка за лекото фавориизране срещу Гриндавик.

Безспорно ако не следваше сблъсък от евро-турнирите за исландския тим в рамките на идните няколко дни, той по-точно неговата победа в двубоя от първенството щеше да е с много по-малък коефициент от настоящия 1.50. От дълго време насам в домакинствата си от елит на страната Валур вкарва средно по малко повече от два гола, което е много добър показател.

И срещу Гриндавик тази серия ще бъде запазена с разликата, че тук и гостите ще се отчетат. През тази година двата тима покриха линията от 2.5 гола във всеки от мачовете си, така че това 1.50 като коефициент за нова такава развръзка е повече от добро.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЕврофутбол прогнози за днес: Викингур – Брейдаблик
Next articleШампионска лига прогнози: АЕК – Селтик
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!