Корк Сити – Лимерик, прогноза (16 юни 2017)

Корк Сити – Лимерик
Висша Лига, Ирландия
Начало: петък, 16 юни 2017 г., 22:00
Стадион: Търнърс Крос

Ако някой е имал съмнения относно името на новия шампион във Висшата Лига на Ирландия, то Корк Сити ги отстраниха с блестящото си представяне до момента, включващо 16 победи и едно равенство.

Корк Сити е едноличен лидер в класирането след изминалите 17 кръга, а разликата им с намиращият се на второто място Дъндолк е цели 18 точки. Срещу съперници като Лимерик и у дома, Корк Сити трудно ще сгреши, като няма да е изненада ако не оставят дори шанс за почетен гол от страна на Лимерик. Наставника Джон Каулфийлд има истински хищник в лицето на Шон Магуайър, който вече има 16 гола на името си, и бе блестящ в изминалия кръг с хеттрика си на Дъндолк.

Новака във Висшата Лига – Лимерик стартира обещаващо, но много скоро започна да усеща силата на Висшата Лига на гърба си. Въпреки това футболистите на Уили Боланд не се предават и играят на предела на възможностите си, като доказателство за това е последния кръг, който се превърна в истинска битка, която спечели Лимерик с 5-3 срещу Брей Уондърс.

Лимерик имат страхотен потенциал в предни позиции, но защитата им продължава да е доста уязвима, а в този кръг бранителите на Боланд ще срещнат най-доброто нападение в лигата.

Предизвикателството за Лимерик е огромно, а срещата определено ще е отворена и наситена с положения. Корк Сити спечели последните два мача срещу този съперник с класическото 3-0, и едва ли ще се спре на резултат по-нисък от този в предстоящия кръг.

Прогноза: Победа за Корк Сити и Над 2,5 гола @ 2.10

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleФин Харпс – Шамрок Роувърс, прогноза (16 юни 2017)
Next articleФутболни прогнози комбо залог от Висшата Лига на Ирландия
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!