Лого на отбора Кристъл Палас
Кристъл Палас
02 яну 2021
Англия, Висша лига
Шефилд Юнайтед
Шефилд Юнайтед

Кристъл Палас вкарва все по-рядко и едва ли ще внесе някакво изменение в редиците си точно срещу „остриетата“. Опонентът е много коварен, като през последните години се наслаждаваше най-вече на силната си игра в отбрана и допускането на малко голове.

През тази година момчетата на Уайлдър инкасираха повече, но не чак толкова, че да се превърнат в някой от водещите тимове в тази таблица. Безумието идва от там, че те са на дъното със само две точки, а в същото време, Уест Бром, Кристъл Палас и даже Лийдс, са с по-малко инкасирани голове, а са по-напред в подреждането. За момчетата на Уайлдър става все по-трудно да вкарват голове, така че не се вижда как ще внесат промяна в това при сблъсъка си с Палас.

Дошъл си за бонуса Winbet

Разчитайки на един голмайстор в редиците си, какъвто е Заха, лондонският тим няма да е способен да се наложи, така че даже някак си да се стигне до това някой от участниците в този двубой да стигне до победата, то ще е в заключителните минути. Шефилд Юнайтед ще остави мача с малко голове и този коефициент от 1.61 е прекрасен за тази развръзка.

22bet дава 250 лв. бонус