Лого на отбора Лестър
Лестър
26 дек 2020
Англия, Висша лига
ФК Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед

Голямото дерби на деня е още в ранния сблъсък – между Лестър и Манчестър Юнайтед. Всички погледи са насочени точно към него и към историческото постижение от миналото, което „червените дяволи“ наскоро подобриха.

Поредицата им от победи като гост в първенството все още е в сила, така че точно Лестър се явява на пътя им към величието. „Лисиците“ играят все по-добър футбол, напипаха правилния ритъм и изкачването им в таблицата просто не спира. Утвърждаването в Топ 4 е все по-близо, а Брендън Роджърс получава все повече поздравления за свършеното.

Дошъл си за бонуса Winbet

Той превърна този отбор в един от най-постоянните в първенството, а само преди няколко години мястото му беше в Чемпиъншип. Не само, че стига до добри резултати, Лестър го прави със стил, характерен точно за Роджърс. Притежанието на топката, многобройните разигравания и използването на топ-качествата на Варди в нападение носят всичко това – успех след успех. Точно когато насреща е Манчестър Юнайтед с тази тромава отбрана и най-вече централната част от нея, то Варди ще се чувства много комфортно. Стига просто халфовете да имат ден и да му осигурят достатъчно като брой подавания на добри позиции.

Манчестър Юнайтед играе без типичен централен нападател, а в такива мачове много често това е фатално. Солскяаер някак си просто няма визия за това как да извиси отбора, а провалът срещу Лестър ще доведе до нови поводи за размисъл.

22bet дава 250 лв. бонус