Лого на отбора Ливърпул
Ливърпул
26 дек 2020
Англия, Висша лига
Лого на отбора Уест Бромич
Уест Бром

Разгромът на Ливърпул срещу Палас просто върна настроението в редиците, което не беше на особено високо ниво през последните седмици.

Настъпи тази ситуация с всичките трами около отбора на Клоп, която беше много тягостна. Тя водеше отбора към позиция, която в никакъв случай не му приляга. В крайна сметка някак си немският треньор и футболистите му се справиха с цялата ситуация и излязоха много умело от нея, като разгромът над момчетата на Ходжсън просто ще им позволи да се наслаждават на футбола още повече и в следващите си участия.

Дошъл си за бонуса Winbet

Ливърпул се завръща на своя стадион, а както е известно, той е един от малкото, които все още приемат фенове по трибуните. Когато това се случва точно на това място, отборът е готов да разгърне най-доброто от възможностите си и да размаже всеки един свой опонент. Рядкост ще са случаите, в които Уест Бром да напуска своята половина. Изненадващо беше, че точно след като измъкна точка от визитата си на Ман Сити, което беше считано за невъзможно да се случи преди първия съдийски сигнал, „дроздовете“ прибегнаха до привличането на нов треньор.

Алардайс ще прибере своите в собствената половина, а това ще допадне страшно много на „червените“, които ще спечелят с грандиозна голова разлика.

22bet дава 250 лв. бонус