ФК Лийдс
Лийдс
27 дек 2020
Англия, Висша лига
Лого на отбора Бърнли
Бърнли

Този Лийдс е едно много рядко срещано явление в световния футбол и най-вече в английския такъв. Изобилстват случаите, в които просто отборите от Чемпиъншип, които стигнат до спечелването на промоция, просто се превръщат в такива, които изцяло се окупират в собствената половина в Премиърлийг и рядко си позволяват да играят офанзивно.

Пълната противоположност е този Лийдс, който вече си припечели сериозен точков актив и още на този ранен етап от кампанията по-скоро е безумие да се обсъжда дали той ще си подпечата спасението или ще гледа към нещо повече. Качествата, с които той разполага, както и треньора, който има начело, със сигурност благоприятстват за неговото развитие. Само аплодисменти за него и за клубното ръководство, което си позволи да вкара страшно големи суми в привличането на Марсело Биелса.

Дошъл си за бонуса Winbet

Аржентинецът се провали при първия си опит да вкара отбора в елита, като тогава буквално през цялата кампания неговият отбор беше над всички останали, но се пропука в заключителната фаза, и въпреки това от ръководството останаха зад него. Последвалото е история, като Лийдс вече е в елита и гледа към утвърждаването си там.

Бърнли, макар да не е новак в дивизията, е пълната противоположност. Лийдс ще вземе тотален контрол върху сблъсъка от самото начало и ще се наслади на много сладък успех.

22bet дава 250 лв. бонус