9.3 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лил – Монако Прогноза 15.03.2019

Лил – Монако
🏟️ „Пиер Мороа“
🕑 21:45▪️📺 bet365
Прогноза: 1

Лил се намират в отлична форма, изразяваща се в девет поред мача без загуба. „Песовете“ продължават да се утвърждават на второто място в Лига 1 и по-всичко изглежда, че ще успеят да запазят позицията си.

Възпитаниците на Кристоф Галатие влизат в този кръг след успех при гостуването си на Сент Етиен и определено са готови за нови три точки срещу „монегаските“.

Северняците допуснаха само една загуба у дома от началото на кампанията и ще е истинска изненада ако отстъпят у дома от Монако. Домакините дръпнаха с цели 7 точки пред преследващият ги Лион, след като „хлапетата“ завършиха наравно при визитата си на Страсбург миналата седмица. В състава на Лил проблемите липсват, а единственият контузен футболист се явява Жереми Пиед.

Монако започна бавно, но сигурно да изплува от дъното, като вече е над чертата на изпадащите. „Монегаските“ нямат загуба в последните шест кръга и притежават вече аванс от 6 точки, но дали ще успеят да се справят с Лил? В последните два мача на Пиер Мороа Монако не пропусна да победи Лил, а „песовете“ записаха последният си успех над този съперник у дома през кампания 2015/2016 с убедителното 4:1.

Старши треньора Леонардо Жардим продължава да изпитва трудности с избора на стартовата единадесеторка. Аут срещу Лил остават Пелегри, Туре, Мбула, Мукинай и Фалкао, а Йоветич, Нкуду и Ванкьор остават под въпрос.

Последни резултати между Лил – Монако

  • Монако – Лил 0:0
  • Монако– Лил 2:1
  • Лил – Монако0:4
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации