Мексико – Нова Зеландия
Купа на Конфедерациите
Начало: сряда, 21 юни 2017 г., 21:00 часа
Олимпийски стадион „Фищ, Сочи

По програма в сряда ще се изиграят две срещи от Втория кръг на груповата фаза на турнира за Купата на Конфедерациите. Първия мач е между Русия и Португалия от 18:00 часа, а от 21:00 часа играят тимовете на Мексико и Нова Зеландия. В четвъртък е времето за останалите два двубоя: Камерун – Австралия, Германия – Чили.

Мексико успя да удържи Португалия в първия кръг и сега имат добра възможност да излезнат напред в класирането с победа над сравнително слабия тим на Нова Зеландия.

„Ел Три“ стартираха очаквано с най-силния си състав срещу Португалия, а грешките в отбрана на „мореплавателите“ им позволиха да измъкнат равенството след 2-2. Като изключим началото на първото полувреме, двубоя между Мексико и Португалия бе сравнително равностоен.

Нова Зеландия загубиха от домакина Русия с 2-0. Отбора все още не може да вкуси победата в този турнир, макар и да са участници тук вече цели четири пъти. Резултата от изиграните от тях 10 мача в Купата на Конфедерациите е 9 загуби и едно равенство, като могат да се похвалят с едва два гола за това време.

Мексико трябва да са извлекли поука от грешките си срещу Португалия и да бъдат безпощадни срещу Нова Зеландия. Двата отбора са играли точно пет пъти по-между си, а неизменен победител във всички от тях е Мексико.

Прогноза: Първо полувреме Мексико @ 1.55 коефициент в Efbet