Милан уговарят Кака

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

МиланПолитиката на семейство Берлускони да не се купуват скъпи играчи накрая се опроверга. От клуба съобщават, че вече са инициирани сериозни преговори с Реал Мадрид за привличането на Кака обратно в Милан.

Самия Кака не се чувства много добре в Реал Мадрид и много често търка резервната скамейка, като Жозе също не го долюбва много. Младия бразилец споменава пред пресата, че ще се радва искрено ако трансфера се осъществи.

Този път новината не е просто слух, а доказателство за това е, че самия Силвио Берлускони се е заел със задачата да преговаря с „мадричани“. Очаква се Берлускони съвсем скоро да се срещне с ръководството в Мадрид, и най-малкото което може да постигне е да вземе Кака до края на лятото, а след това ще се мислят други варианти.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Кака пък толкова иска да се завърне в бившия си клуб, че дори е съгласен да намали възнаграждението си, тъй като в момента младока прибира в джоба си над 25 милиона лева годишно, а Милан няма да могат да си позволят подобно заплащане.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet