Нант – Марсилия

Лига 1, Франция
Нант Нант
12 авг
Марсилия Марсилия
18:00
Прогноза: 2

Олимпик Марсилия гостува на „Ла Божоар“, където ще премери сили във втория кръг от новия сезон в Лига 1 с Нант. Двата отбора са сравнително равностойни съперници, а за последно Марсилия успя да измъкне победата тук през 2015 година, а през февруари месец тази година резултата на „Ла Божоар“ бе 3-2.

Нант се представи прилично миналия сезон и финишира точно под местата даващи право на участие в Лига Европа, като през настоящата кампания целта на Раниери ще е да се пребори за място в следващия сезон. Това обаче ще е адски трудно ако отбора продължи така както стартира с тежка загуба като гости на Лил с 0-3.

Олимпик Марсилия нямаше проблеми на старта на сезона където се справи с класическото 3-0 у дома срещу Дижон. Амбициите на ръководство този път са големи и „марсилци“ са твърдо решени да се намесят директно в спора за титлата в Лига 1. Руди Гарсия отново е на треньорския пост и е от ключово значение да си е взел поуки за играта им като гости, след като миналия сезон Марсилия спечелиха само четири пъти далеч от дома.

Загубата на Нант в първия кръг няма как да не даде отражение на играта на футболистите, което ще даде възможност Марсилия да си тръгнат с трите точки с минимална победа.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleРен – Лион
Next articleАмиен – Анже
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!