Топ залози

Топ залози на футбол

Най-популярните залози на футбол за днес представят информация за най-залаганите мачове от деня в Световен мащаб. Информацията е взаимствана от потока залози в едни от най-големите и реномирани онлайн букмейкъри. Най-залаганите мачове, така наречените топ залози за деня, са срещите, които се очаква да приключат именно по този начин.

Нашата извадка обхваща всеки ден, или почти всеки ден с минимални изключения, Топ 5-те залога на футбол. Това могат да бъдат както залози за краен победител в мача, така и залог за голове, азиатски хендикап, залози за първо полувреме краен резултат и други.

Топ 5 от най-популярните и залагани мачове за съответния ден се представят под формата на таблица с три графи (виж примера по доло). В първата графа е съответния футболен мач за деня, следва графата с прогнозата и последната графа показва коефициента към момента на публикуване на топ залозите.

*ПРИМЕР: ТОП ЗАЛОЗИ ЗА ДНЕС – 04 ЮЛИ 2015:

Общият коефициент често достига до 10,00 или повече, но както казахме той е посочен към момента на обявяване на залозите и подлежи на промяна. Най-сигурно, е да проверите в букмейкъра efbet за тяхната актуалност преди да поставите своя залог!

Важно е да не забравяте, че лицензираните в България онлайн букмейкъри като efbet, Efbet и Betfair предлагат атрактивни начални бонуси, с условията на които можете да се запознаете, като посетите сайта на всеки един от тях от съответния линк. При всички букмейкъри, важат различни правила, условия и изключения за бонусите. Най-атрактивен остава началния бонус в efbet, а за пълните условия по неговото усвояване можете да прочетете директно от тук.

След края на всеки един ден, от чисто статистически погледната точка публикуваме резултатите от предходния ден. Макар и наричани Топ залози, тези мачове винаги могат да се окажат не точно ТОП, което е напълно нормално, за което в никакъв случай, не трябва да формирате своя залог използвайки и петте срещи! Ето как изглежда и таблицата с резултати от предходния ден:

*ТАБЛИЦА С РЕЗУЛТАТИ ОТ ПРЕДХОДНИЯ ДЕН

ВАЖНО: Освен изброените по-горе букмейкъри, за топ залози не трябва да подминаваме и компанията Winbet.bg. Уинбет стартираха страхотна промоция от 200 лева бонус за нови играчи! Попълнете регистрационната форма и вземете своя бонус директно от ТУК.

Каква е реалността и възможностите за печалба от Топ залозите за деня? Истината е, че във футбола всичко се случва, така че нашия съвет подбирайте не повече от три от най-играните срещи за деня. Статистиката показва, че в 80% от случаите един или два от залозите не излиза. Най-популярните футболни залози за деня използвайте при залог права колонка със еврофутбол системи за пълно комбиниране.

Добра практика, която споделят нашите читатели е, да комбинират част от топ залозите със залози от обоснованите прогнози на нашите типстъри. Вижте най-актуалните футболни прогнози за деня от главната страница на сайта!

Често задавани въпроси и отговори:
Най-често ни питат откъде идва информацията за топ залозите, или така наречените най-популярни залози на футбол за деня? Отговора е, че разполагаме с вътрешна информация за футболните срещи генерирали най-голям процент залози за съответния ден от няколко платени приложения, където следим движението на коефициентите. Въпреки всичко, тази информация понякога е подвеждаща!

Използвайте топ залозите разумно и залагайте умерено! Не винаги „пътя на парите“ ще доведе до печалби! Използвайте комбинации при множествен залог и увеличете значително своя шанс за печалба! Преди залог, задължително обърнете внимание на статистиката на нашите Топ Залози. Ще се убедите и сами откриете поредица от сериозни удари, говорим за множествен залог със сериозни коефициенти!

Топ залозите се публикуват и актуализират всеки ден, обикновенно до 10:00 най-късно 11:00 часа сутринта.

Вижте актуалните Топ залози за днес: