11.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тотнъм-Кристъл Палас Висша Лига Сезон 2018/2019 Превю

Тотнъм продължава с потресаващата си серия като за първи път в хода на целия сезон загуби на цели 4 пъти в рамките на 5 последователни кръга. Това е един гигантски удар по амбициите на „шпорите“, а още по-лошото е, че идва точно в най-важната фаза от кампанията.

Въпреки, че тимът имаше много, много силни втори 45 минути при визитата си на „Анфийлд“ в миналия кръг, се пропука и допусна поредно поражение по много нелеп начин – с автогол няколко минути преди края.

тотнъм няма победа в последните пет мача от първенството

Със сигурност това ще разколебае както Почетино, така и неговите футболисти, и ще повлияе на изявите им и в домакинството на Кристъл Палас. „Орлите“ се изявяват все по-силно през последните два месеца. Те са и един от силните гости в цялата Премиършип, така че със сигурност въобще шансовете им да си тръгнат с точка от тази среща не са толкова малки, колкото всички предричат.

тотнъм запази „суха“ мрежата си в 5 от последните 6 мача срещу кристъл палас

Кристъл Палас ще продължи възхода си, ще използва по възможно най-добрия начин включването на фланговите си футболисти и от двете страни, ще използва разколебаването в отбора на Тотнъм и точно в този случай ще изнесе поредната си безкрайно силна среща в рамките само на последните няколко седмици.

ПРОГНОЗА: +2АХ 2 @ 1.30 коефициент в efbet + 100 лв. бонус след регистрация!*
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации