Футболни прогнози Малага – Порто

Малага - ПортоШампионска лига: Малага – Порто, 13 март 2013, 21:45 часа.

Пред домакините се открива отлична възможност  да станат поредния испански отбор, който ще се класира за 1-4 финалите на турнира.

Преди това обаче, футболистите на Пелегрини ще трябва да преминат през коравия отбор на Порто, който успя да измъкне победата в първия двубой с минималното 1-0. Този резултат, обаче им позволява да излязат с много по-голямо спокойствие от противника си, който ще трябва да търси гола още от първия съдийски сигнал, докато „драконите” могат спокойно да чакат своя шанс, тъй като едно попадение на чужд терен до голяма степен ще предреши изхода от сблъсъка, защото домакините ще тряба да отбележат цели три попадения, за да се класират.

Малага афишираха сериозни амбиции през миналата година. В тима бяха инвестирани сериозни средства за закупуването на нови футболисти, за да се постигне основната цел пред тима за миналия сезон – класиране в Шампионска лига. През тази кампания, обаче арабския собственик на отбора изненадващо реши да намали инвестициите си в клуба и тима се раздели с някои от водещите си футболисти. Поради тази причина специалистите прогнозираха, че отбора ще тръгне надолу, но напук на очакванията Пелегрини успя да изведе възпитаниците си до 1/8 финалите на Шампионска лига. Освен това, преди първия двубой с португалския колос, Малага беше един от двата непобедени отбора в турнира.

И двата отбора са изключително равностойни, а освен това практикуват идентичен стил на игра. Така, че на пръв поглед има всички предпоставки за поредното футболно зрелище с марка Шампионска лига. Напук на очакванията, едва ли гостите ще се приберат в собствената си половина и да очакват шанса си. Смятам, че двубоят ще бъде изпълнен с много атаки и попадения. Особено като имаме предвид, че  домакините ще трябва да търсят задължителен гол или два, за да се класират, докато гостите също ще искат да отбележат попадение, с което да улеснят задачата си. Затова, аз мисля, че най-разумния залог за този двубой би бил над 2.5 гола.

Краен изход 1 X 2
 Малага – Порто, коефициенти Efbet 2.80 3.40 2.70

Най-игран знак и най-честите футболни прогнози за двубоя:

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleБайерн Мюнхен – Арсенал
Next articleЗенит – Базел
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!