Манчестър Юнайтед - РедингМанчестър Юнайтед – Рединг, Висша Лига, 16 март 2013, 19:00 часа.

Манчестър Юнайтед се изправят срещу Рединг по пътя към завоюването на 21-вата шампионска титла, с която се разминаха през миналия сезон по изключително драматичен начин.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Сигурен съм, че всички си спомнят как се развиха нещата, така, че няма смисъл да Ви ги припомняме отново. В момента ситуацията, е подобна, но преднината на Манчестър Юнайтед пред градския си съперник, е по-голяма – цели 12 точки. Това, обаче не трябва да ги успокоява, тъй като до края на сезона има още много мачове и всичко може да се случи, така, че всичко, освен победата в този мач, е равносилно на провал и би дало надежди на Сити, че могат да повторят чудото от миналия сезон, докато ситуацията при Рединг, е горе-долу същата, но само с „малката” разлика, че те се борят за оцеляване и всяка спечелена точка за тях, е на живот и смърт.

В тоя ред на мисли и напук на очакванията и футболните прогнози за лесна победа за домакините, в събота привечер със сигурност ни очаква изключително интересен и здрав сблъсък между два отбора, които ще бъдат решени на всичко, за да постигнат целите си – единия, за да се доближи с още една крачка до мечтаната 21-ва титла, а другия да вземе глътка въздух в борбата за оцеляване.

Разликата в класите, е очевидна за всички и едва ли някой смята, че гостите имат шанс да си тръгнат от „Театъра на мечтите” с нещо повече от почетна загуба. Въпреки това, обаче аз имам известни съмнения, че домакините ще стъпят накриво именно в този мач и затова смятам, че „най-сигурния” залог за този двубой би бил под 2.5 гола, тъй като гостите най-вероятно ще се затворят от самото начало, за да пазят резултата, а домакините изпитват сериозни трудности срещу добре прибрани отбори.

*Проверете всички налични опции за двубоя в Efbet! Възползвайте се от 100% бонус до 100 ЕВРО!