РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Кардиф – Нюкасъл
Прогноза: гол/гол @ 1.62

Много малък е броят на негативите за двата тима преди началото на предпоследния кръг от редовния сезон. Вече е ясно, че с приключването на 46-ия кръг на практика ще бъде сложен край на цялата кампания за Кардиф и Нюкасъл. Който и да било от тези два тима няма да вземе участие в плейофната фаза – уелсците остават в средата, а Нюкасъл вече гледа към август месец когато ще се завърне в елита на Англия. Заговори се за много шумни празненства около завръщането в Премиършип, което до известна степен ако е така, може и да има известна разконцентрация в редиците на играта на гостуващия тим. Въпреки това той ще действа с едно-единствено желание – да задоволи изискванията на феновете, искащи да видят много голове. Нюкасъл ще е инициаторът на получаването на едно истинско футболно надиграване, което ще се превърне в черешката на тортата на кръга в Чемпиъншип.

Нефтохимик – Пирин
Прогноза: 1Х @ 1.50

Нефтохимик започна да стои много по-добре на терена точно на „Лазур“ и това е основна предпоставка да търсим нова силна продукция от тима още повече, че опонентът му е много слаб гост. Благоевградчани се закрепиха далеч от зоната на изпадащите още по времето на редовната кампания единствено благодарение на изумителната си успеваемост у дома. Югозападна България беше много тежка дестинация за всеки един гост. Последната визита за „орлетата“ в Бургас приключи с истинско крушение – поражение с 3:1. Няма да е изключено и идната да протече по същия начин, а пределно амбицираните момчета на Христо Янев да продължат силната си серия на „Лазур“.

Виляреал – Спортинг Хихон
Прогноза: 1 @ 1.40

Момчетата на Ескриба откриват кръга, което значи, че ще имат първи думата. Неведнъж в хода на кампанията те изразяваха амбициите си за участие в европейските клубни турнири и през следващия сезон. В определен момент от сезона заемаха място в Топ 4, но това беше за много кратко. Като цяло далеч по-дълъг беше престоят им било то на 5-а, било то на 6-а позиция. В миналия кръг те се поздравиха с една от най-важните си победи през целия сезон – на „Калдерон“, с което и върнаха някакъв абсолютен минимум от надежди за място в Топ 4. Виляреал е на гребена на вълната и ще се справи и със Спортинг Хихон без никакви затруднения.