6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Футболни прогнози троен залог от Серия А, Италия

Три обосновани футболни прогнози от предстоящите мачове от Серия А днес

21:30 часа, Ювентус – Аталанта
Прогноза: над 2.5 @ 1.75 efbet

Голямото зрелище в предпоследния кръг от Серия А е точно между Ювентус и Аталанта. „Старата госпожа“ вече взе своето и изпраща един силен, но в същото време и разочароващ сезон след като изненадващо отпадна от Аякс на 1/4-финалите в „Шампионска лига“, а няколко месеца по-рано преклони глава и пред Аталанта в турнира за купата на Италия. Така този блестящ тим на Макс Алегри завършва кампанията само с един трофей на сметката си.

От няколко седмици насам, след като си я подпечата, той излиза с много голяма част от резервните си футболисти и напълно обяснимо резултатите му се влошиха. Вече в 3 поредни двубоя няма записана победа, а това е нещо много нетипично за него откакто Алегри застана начело.

По-изненадващото е, че нито един от тези случаи не завърши с над 2.5 гола, така че е време тази серия да бъде променена. Аталанта ще разгърне за сетен път блестящия си футбол в предни позиции и ще намери път към вратата на „старата госпожа“. Коефициентите за такава развръзка са повече от добри, а в часовете преди първия съдийски сигнал прогнозираме, че ще паднат още, така че просто следва да се използват още днес. Ювентус и Аталанта ще съберат погледите с безкрайно зрелищния футбол и с изумително високата резултатност.

13:30 часа, Киево – Сампдория
Прогноза: под 3.5 @ 1.75 efbet

От няколко месеца насам тимът на Киево е в безнадеждна позиция, а изпадането вече е гарантирано. Той слага край на един потресаващ свой престой на най-високо ниво в страната, който със сигурност при никакви обстоятелства няма да иска да си спомни. За това домакинство на Сампдория от предпоследния кръг тимът ще е без Ригони и Скелото и въпреки това не се очаква по какъвто и да било начин да промени обичайната си схема на игра 3-4-1-2.

От няколко седмици насам Доменико Ди Карло предприе редица спорни решения като едва ли не отписа от сметките голяма част от топ-футболистите си в нападение – Емануеле Джакерини и Сержио Пелисер. Без тях отборът въобще не е толкова резултатен и това си пролича както срещу СПАЛ, така и срещу Интер. За реализирането на голове основният заподозрян е централният нападател Мариуш Щепински, който обаче се е разписан на едва 6 пъти в рамките на целия сезон, а това не е никак добро постижение.

Много трудно с това си окаяно нападаение Киево ще се замеси в сериозна размяна на голове. Сампдория ще демонстрира известно превъзходство като ще използва класата на Куалярела, но днес ще е един от дните, в които и той не е на обичайното си ниво пред гола.

19:00 часа, Милан – Фрозиноне
Прогноза: 1 (-1.5АХ) @ 1.52 efbet

Милан продължава похода си към голямото си завръщане на най-високото стъпало на евро-сцената. След вчерашната грешна стъпка и нулевото реми, което Рома записа във визитата си на Сасуоло, то „росонерите“ получават огромна възможност и просто следва да я използват по възможно най-добрия начин. С победа в домакинството си на Фрозиноне те ще изпреварят римляните като е напълно възможно да се изравнят по точки и с Аталанта – на 4-то място, с което интригата за това кой ще го заеме в края на сезона (до който остава само още един кръг) да стане по-голяма отвсякога. За да се случи това обаче Милан има нужда и от любезното съдействие на тима на Ювентус, който домакинства на Аталанта също днес.

Стигнат ли до победа в тази си визита, футболистите на „бергамаските“ едва ли не ще предрешат изхода от тази своеобразна драма още кръг преди края. Милан разполага с прекрасни футболисти, но за домакинството си на Фрозиноне няма да може да разчита на: Пакета, Калабрия, Бонавентура и Калдара. Тимът се завърна към най-добрия си футбол през последния уикенд когато измъкна всичките три точки от визитата си на Фиорентина с 1:0 и така се задържа в голямата игра.

Фрозиноне вече е изпаднал, а освен това не разполага и с необходимите качества, за да направи нещо изненадващо точно срещу Милан и точно на „Сан Сиро“.

Гледайте всички мачове от Серия А на живо, директно от екрана на своя компютър или смартфон, вижте как от тук!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации