Лого на футболен клуб Челси
Челси
28 дек 2020
Англия, Висша лига
Астън Вила
Астън Вила

Астън Вила са изправени пред сериозно изпитание в понеделник, но ще се опитат да постигнат успех и да увеличат точковият си актив при визитата си на Челси.

Челси ще излезе отново с Тами Ейбрахам в предни позиции, като той е нападател, който е много подобен на Жиру. Ейбрахам вкара два гола в сблъсъка с Уест Бром и това ще му подпечата титулярното място. В последно време той не вкарва толкова често, като и тези голове срещу „дроздовете“ дойдоха при крайно спорни обстоятелства.

Дошъл си за бонуса Winbet

Реализирането на първия от тях беше качествено изпълнение от страна на англичанина, който отклони минимално една подадена му топка от страна на Вернер, за да я прати зад Джонстън. Второто му попадение обаче дойде при обстоятелства, които бяха крайно спорни след като трябваше да бъде отсъдено нарушение срещу вратаря на Уест Бром, а след разразилата се ситуация Ейбрахам прати топката в опразнената врата. Челси няма да има подобно игрово превъзходство срещу силния тим на Вила.

Момчетата на Смит просто ще излязат на терена, за да разгърнат най-доброто от себе си. При положение, че в последно време те играят все по-добре в собствената си половина, срещу Челси просто ще го затвърдят. Много по-добре е да се потърси по-голямата голова линия с под, но в случая този коефициент от 2.60 за под 2.5 просто е топ.

22bet дава 250 лв. бонус