5.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Астън Вила – Дарби Каунти Прогноза /27 май/

Чемпиъншип, Плейоф. Начало: 17:00 часа на 27 май

Астън Вила и Дарби Каунти излизат във финален плейоф от Чемпиъншип, който ще определи кой от двата отбора ще се пребори за престижното място във Висшата лига следващия сезон. Двубоя ще се изиграе в понеделник, 27 май, от 17:00 часа наше време.

В предходния кръг Дарби Каунти успя да отстрани Лийдс с 3:4 общ резултат, а Астън Вила се наложи над Уест Бромич с 2:1. Каквото и да се случи в този мач трябва да признаем, че и двата отбора преминаха през ада и напълно заслужават да играят в най-горната дивизия на английския футбол.

Астън Вила спечели последните два мача срещу Дарби, както спечели и общо шест от последните осем мача по-между им. Последната победа на Дарби Каунти над този противник идва през 2001 година, а само в последните два мача Дарби допуснаха цели 7 гола.

Астън Вила успяха да отбележат гол във всеки един от изминалите 15 мача, но дали ще имат сили този път да довършат всичко до край. Виланите още помнят неприятния момент от миналия сезон, когато точно на този етап отбора допусна загуба с 1:0 от Фулъм, и Котиджърс спечелиха промоцията!

Прогноза: Астън Вила да се класира за промоция, при 1.61 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации