15.2 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Аталанта е домакин на Наполи

В последна среща от 14-тия кръг в Серия А един срещу друг излизат отборите на Аталанта и Наполи. Карло Анчелоти и компания ще търсят задължителен успех в Бергамо, след като допуснаха равенство при последното им домакинство на Киево.

Аталанта успяха да си съберат 18 точки в актива си, с което заемат 10-то място в таблицата. Отбора бе в серия от четири победи, която прекъсна миналата седмица, когато Аталанта загуби като гост от Емполи след пълен обрат. По отношение на отбелязаните голове до този момент, „черно-сините“ се нареждат на трето място, с равен брой попадения с Интер.

Наполи си спечелиха 29 точки от изминалите 13 кръга, като изостават от лидера Ювентус вече с 11 пункта. При победа над Аталанта, разликата със „старата госпожа“ ще остане 8 точки. Наполи е втори в калчото по-отблеязани гола – 26 попадения.

Полузащитника Йосип Иличич е наказан за два мача, но това е единственият липсваш играч от състава на домакините. Неговото място най-вероятно ще заеме Марио Пашалич или Емилиано Ригони. Аталанта ще играят във формация 3-4-2-1 с Дуван Сапата на върха на атаката.

В състава на Наполи с контузии са Влад Кирикеш, Амин Юнес и Симоне Верди, а под въпрос остава Раул Албиол, като на мястото на последния готов е Никола Максимович. При схема 4-4-1-1, Анчелоти ще замени Аркадюш Милик с Дрис Мертенс начело на атаката, а зад него ще действа Лоренцо Инсине.

Аталанта – Наполи (H2H)

И двата отбора разочароваща привържениците си миналата седмица. Аталанта със загубата си от Емполи в мач, в който „черно-сините“ водеха на полувремето с 1-2, а Наполи с невъзможността да се справи с Киево в мач завършил без нито един отбелязан гол.

Аталанта – Наполи Един срещу Друг

Наполи печелят в три от последните четири мача с Аталанта, „черно-сините“ нямат успех над този протинивк в 10 от последните 14 мача. За този период Наполи губят само веднъж.

Аталанта – Наполи Прогноза

Наполи няма да допуснат поражение в този мач, за това може да сте сигурни, и най-добрата прогноза е да потърсим тяхната победа при 2,15 коефициент! Двубоя също така можете да гледате на живо, разберете как от тук.

Аталанта ще подходят предпазливо в този мач и въпреки, че това са едни от голаджийте в калчото, в понеделник вечер головете ще са оскъдни! Осем от последните девет мача по-между им завършиха с отбелязани под 3,5 гола, а по-смелите може да изберат и опцията за Под 2,5.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации