21.5 C
Ню Йорк
понеделник, май 6, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Преди Ботев Враца – Берое, на живо  12/07 (Първа Лига) залози

Началото на новата кампания в родния футбол ще бъде поставено с мач между Ботев Враца и Берое. Разберете как да гледате всички мачове на живо!

Много трудно още в този първи за кампанията сблъсък ще е да предложи някакво футболно изкуство и да впечатли феновете на красотата в играта още в този случай.

Врачани бяха на едно прилично ниво през миналата кампания когато останаха във втората осмица, но въпреки това си гарантираха лесно оцеляването, което беше и тяхната основна задача.

Точно преди година момчетата на Сашо Ангелов разгърнаха най-добрия си футбол в самото начало на кампанията когато натрупаха страшно много точки и точно те им позволиха да се чувстват достатъчно добре в хода на сезона.

Старозагорци бяха на прекрасно ниво през последната кампания. „Заралии“ имат стари проблеми, свързани с изявите им като гост и въпреки, че изнесоха няколко много силни такива далеч от своя дом, продължават да са посредствени във визитите си.

Много трудно за тима на Берое ще е да разгърне най-добрия си футбол на един толкова негостоприемен стадион. Тимът на Ботев Враца, воден от Сашо Ангелов, ще е готов за голяма битка и ще е много агресивен, като ще е готов за размяна на страшно много единоборства.

Прогноза: Под 2.5 @ 1.60 в Betano

FT: 1-3 (губеща)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации