Срещата Галатасарай – Порто от Група D на турнира Шампионска Лига ще се изиграе във вторник (11 декември) от 19:55 часа българско време и е последна от груповата фаза. Порто е единственият непобеден отбор в групата и след изминалия кръг си подсигуриха първото място, което означава, че Галатасарай ще имат възможност да приключат с участието си в турнира на богатите с победа.

За успех на Галатасарай коефициента е 2.15. С 3.30 се оценява равенството в този мач, а за евентуална победа на Порто можете да залагате на 3.40 коефициент. Вижте как можете да гледате мача на живо тук.

Важно: посочените коефициенти са валидни към момента на публикуване на статията и подлежат на промяна към настоящия момент. За да разберете точната ставка по-всяко време посетете сайта на efbet.

Галатасарай – Порто Един срещу Друг

Галатасарай побеждава Порто в приятелска контрола през 2013 година, а втората им среща е от текущата групова фаза на Шампионска Лига, в които мач Порто побеждава у дома с минималното 1-0.

Галатасарай няма загуба в последните шест мача у дома, но пък печели само веднъж за този етап, и в останалите пет мача резултата е равен. За същото това време като гост, Порто имат пет победи и една загуба, като в четири от победите успя да запази „суха“ мрежата си.

Галатасарай – Порто Залози

След като Порто си подсигури първото място няма защо да си усложнява положението на Тюрк Телеком. Очакваме Серджо Консейсао да направи доста промени в състава, което да даде възможност на Галатасарай да се оттегли с победа, но тази победа няма да е подарена и футболистите на Фатих Терим ще трябва да си я извоюват.

Под 2,5 гола е най-логичния избор за залог на този мач, при това на добър коефициент от 1.80! 7dniprognozi.com

Турнира Шампионска Лига е подкрепен от Nissan и Heineken.

Не пропускайте нито един мач от Шампионска лига с нашите Футболни Прогнози и със залози в efbet. Информирайте се за всичко най-важно, следете ни в официалната страница във Фейсбук!

Не забравяйте, че макар и сигурни, нашите футболни прогнози не гарантират печалби! Залагайте винаги отговорно и рискувайте толкова средства, колкото можете да си позволите да загубите!

Прегледайте актуалните залози на спорт от efbet.