5.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Гледай Цървена Звезда – Лудогорец, онлайн на живо (02 август 21:30)

Дойде време за реванша между отборите на Цървена Звезда и Лудогорец. Първия двубой предложи добро зрелище на феновете, като се очаква реванша да е не по-малко интересен. Двубоя Цървена Звезда – Лудогорец можете да проследите онлайн на живо в ефира на телевизия Диема Спорт, както и в интернет на сайта на Gong Play. Двубоя гледайте от 21:30 часа във вторник вечер.

Двата шампиони ще играят в Белград, където ще се реши съдбата им. Според футболистите на Лудогорец, Цървена звезда не са нищо особено, макар че не успяха да ги надиграят в Разград. От лагера на Звезда пък споделят, че в Белград нашите момчета ще ги очаква края на Света.

Вижте как да гледате футбол онлайн и на живо в интернет директно от тук:

Как да гледаш футбол на живо онлайн с Efbet

Лудогорец ще се бори до последната минута. Очакваме Минев да не влезе титуляр, а неговото място да заеме Сисиньо. Възможно е и да се заложи на двама нападатели, но всичко това ще разберем във вторник вечер.

Двата отбора ще играят на стадион „Райко Матич“, известен в Сърбия като „Мала Маракана“. Домакините ще имат огромна подкрепа от публиката, като предварителните очаквания са събитието да посетят над 40 000 души.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации