Това са най-популярните футболни залози – Топ 5 на най-залаганите мачове в Света. Тези футболни прогнози извеждат знака, получил най-масови залози през последните 24 часа. Пътя на парите във футбола не винаги е сигурен показател, но често там се крие успеха!

Преди да направите своя залог, уверете се, че сте активирали всеки един начален бонус от букмейкърите предлагащи оферти за нови клиенти от България!

Топ залози за 11 юни 2020:

* коефициентите са валидни към момента на публикуване на информацията и подлежат на промяна! Залагайте разумно и за удоволствие!

ПОСЛЕДНИ РЕЗУЛТАТИ:

ВАЖНО: Winbet.bg стартира нова страхотна промоция от 200 лева бонус за нови играчи! Попълнете регистрационната форма и вземете своя бонус директно от ТУК. Betano регистрация от България включва Начален Бонус! До още 200 лева след регистрация в Efbet можете да получите още днес! Посети Efbet и се регистрирай за бонуса!

Съвет: подбирайте не повече от три от най-играните срещи за деня. Статистиката показва, че в 80% от случаите един или два от залозите не излиза. Най-популярните футболни залози за деня използвайте при залог права колонка със еврофутбол системи за пълно комбиниране.

Не пропускайте бонусите в Efbet (200 лв. бонус) и Winbet (200 лееа бонус) – общата им стойност е над 400 лева! Регистрирай се още днес в най-популярните и лицензирани за България букмейкъри!