7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Осасуна – Валенсия (09 яну 2017)

Осасуна е домакин на Валенсия в среща от 17-тия кръг на испанската Примера Дивисион. Осасуна заема последно място във временното класиране и е в серия от шест поредни загуби, а Валенсия е на 17-то място и вече седем поредни кръга не познава вкуса на победата.

Защитника Ойер Санхурхо ще е на линия за домакините, но старши треньора Петър Василиевич продължава да има доста проблеми с контузени и наказани футболисти. За предстоящото домакинство аут остават Хави Фланьо, Дидие Дигар, Мигел де лас Куевас, Хайме Ромеро, Фаусто Тиенса, Фран Мерида и Мигел де лас Куевас, което ще създаде доста проблеми на Осасуна и направи задачата им да спечелят тази среща почти непосилна.

За Валенсия португалеца Жоао Кансело пропуска поради ангажименти с националния си отбор, а по същата причина аут ще бъдат Есекиел Гарай и Аймен Абденур. Така Воро ще трябва да разположи Еляким Мангала и Адерлан Сантос в центъра на защитата, и да заложи на триото Луиш Нани – Родриго Морено – Мунир Ел Хадади в нападение.

С толкова липсващи играчи Осасуна нямат сериозни шансове срещу този съперник и по-всяка вероятност ще загубят срещата и продължат към сигурното си изпадане в Сегунда Дивизия.

Осасуна загуби последните шест мача в Ла Лига. Отбора трудно бележи, като отбора дори не успя да вкара и гол в пет от изминалите шест мача в първенството.

Като гости, Валенсия загубиха последните си три мача в шампионата, но срещу Осасуна нямат загуба в последните осем директни срещи във всички турнири. Далеч от „Местая“, Валенсия успяха да вкарат по над 2 гола в последните им три мача.

Прогноза: 2 @ 2.00 коефициент Efbet

Не пропускайте двубоя Осасуна – Валенсия на живо, пряко в сайта на Efbet.com! С регистрация в Efbet можете освен да гледате онлайн футбол на живо, и да си активирате супер бонус от 100 лева за всеки нов играч! Регистрирай се още днес >>

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации