Порто – Ливърпул 14.02.2018

Порто приема Ливърпул на „Ещадио до Драгао“. Срещата от осминафиналите на турнира Шампионска лига е в сряда вечер, 14 февруари, от 21:45 часа. Паралелно с този двубой, феновете на Шампионска лига могат да проследят и мача между Реал Мадрид и ПСЖ.

efbet коефициенти*: 3.10 – Порто, Х – 3.60, 2.37 – Ливърпул

Порто се намират в страхотна форма и продължават да стоят на върха на таблицата в Примейра лига, след поредната победа, този път с 4-0 над седмия Чавес. Отбора няма нито едно поражение от началото на кампанията, като загубиха точки само четири пъти от изминалите 21 кръга в Португалия. В Шампионска лига Порто спечелиха само в три мача, като два от тях като домакини.

Ливърпул също е в отлична форма. „Червените“ записаха успех в два от последните си четири мача във всички турнири, а от груповата фаза на Шампионска лига отбора излезе непобеден с три успеха и три равенства.

Фелипе Монтейро е наказан за домакините, а Иван Маркано е под въпрос. Венсан Абубакар, Данило Перейра и Андре ще преминат късен фитнес тест, преди да се определи състоянието им и готовността за игра. Очаква се Серджо Консейсао да заложи на любимият си стил на игра 4-4-2.

Проблемите в Ливърпул не са кой знае какви. Емре Джан е наказан за този мач, а Натаниел Клайн и Джо Гомес са контузени. Джордан Хендерсън по-всяка вероятност ще замени Джан, което ще се яви единствената промяна сред стартовите единадесет на Клоп, които надиграха Саутхямптън през уикенда и се изкачиха до третото място във Висшата Лига.

Прогноза: 2 @ 2,37 коефициент в Efbet

share on facebook

*коефициентите са валидни към 20:00 часа на 13.02.2018 г. и подлежат на промяна.