Реал Мадрид – Пари Сен Жармен 14.02.2018

Реал Мадрид е домакин на ПСЖ в осминафинален мач от турнира Шампионска лига. Двубоя на „Сантяго Бернабеу“ в Мадрид започва от 21:45 часа в сряда, 14 февруари 2018 г. efbet предлага сравнително равни коефициенти за предстоящото дерби. С 2.45 коефициент се оценява победата на Реал Мадрид, а за успеха на „парижани“ ставката е 2,80 (коефициентите са валидни към 18:00 часа на 13.02.2018 г. и подлежат на промяна), което отговаря на реакцията на старши треньора на гостите Унай Емери, който определи жребия за 1/8 финалите като доста добър.

Участието на Реал Мадрид в Шампионска лига остава последната възможност на отбора да спаси трагичния за момента сезон. След като опцията да се преборят за титлата в Примера остава чиста илюзия, отбора бе изхвърлен и от надпреварата за Купата на Краля. Това означава, че Зизу има само един шанс и това е Шампионска лига, в противен случай мениджъра е вероятно да бъде сменен още преди края на сезона.

Унай Емери също ще бъде оценен с представянето си на Бернабеу и най-вече в Шампионска лига. Пари Сен Жармен се представят на ниво в местния шампионат и турнира за Купата на Франция, но всичко това ще загуби значение, ако не успеят да стигнат поне до полуфиналите на престижната надпревара. Към момента Неймар може спокойно да бъде определен като един от най-добрите футболисти в Света, признание, което бразилеца ще трябва да защити.

Погледнато на хартия, формата на гостуващия ПСЖ е далеч по-добра от тази на домакините. В Шампионска лига обаче Реал Мадрид винаги е „плувал“ в свои води, като статистиката показва, че „белия балет“ има само една загуба в последните 18 мача от надпреварата, след като Шалке ги надиграха през 2015 година.

В състава на Зидан аут остава Даниел Карвахал, което може да се окаже сериозен проблем. Начо вероятно ще замести Ашраф Хакими, а получилите почивка Каземиро и Бейл ще попаднат сред стартовата единадесеторка. Контузен е Хесус Валехо, както и Лука Зидан.

Гледай на живо Реал Мадрид – ПСЖ, разбери как от тук

Едисон Кавани пропусна последния кръг от Лига 1 поради контузия, но очакванията са  футболиста бъде изправен на крака за предстоящия осминафинал. Тиаго Силва е под въпрос, но други проблеми гостите нямат.

Прогноза: Над 2,5 гола @ 1,40 коефициент в Efbet

share on facebook