Права колонка комбо залог за днес, 03 ное 2018

Райо Валекано – Барселона
прогноза: над 2.5 @ 1.45

Райо Валекано си остава един от най-слабите отбори през сезона като натрупа страшно много загуби на сметката си и неслучайно заема предпоследното място в класирането. Тимът неведнъж е демонстрирал, че не е сред онези, които се плашат от това да излязат срещу Реал Мадрид и Барселона и да им се противопоставят. Колкото и изненадващо да е на пръв поглед, Райо Валекано ще действа активно в този сблъсък и ще има много силно желание да използва статичните положения, за да нанесе щети по каталунците. Барселона е в серия след като размаза вечния си съперник от Мадрид преди седмица и записа най-важния си успех през сезона. Каталунците ще продължат да използват много добре офанзивната си класа и ще вкарват гол след гол и в този кръг. Тази среща може да покрие и много по-висока линия от 2.5, но тази е напълно резонна за коефициент от 1.45

Аякс – Вилем
прогноза: над 2.5 @ 1.30

Аякс прави истински фурор и въпреки това не е на върха в подреждането в Ередивизи. Отборът практикува забележителен футбол с много изпипан вкус към нападението като само в рамките на досегашните сблъсъци направи някои истински голови спектакли. Тимът бележи и то в изобилие, а в домакинствата си го прави много по-често. Тази визита ще е много тежка за гостите, които ще бъдат натикани в своята половина и ще трябва дълго време да се отбраняват. В такива моменти Аякс се чувства повече от комфортно, тъй като знае как да отключва подобни противникови защити и да ги наказва в изобилие. Много сериозната индивидуална класа и същественото превъзходство на домакините в това отношение ще им позволи да се поздравят с поредна голяма победа и да продължат да са много близо до ПСВ Айндховен.

ПСВ Айндховен – Витес
прогноза: над 2.5 @ 1.45

ПСВ Айндховен или ПСЖ – това беше широко дискутираната дилема през тази седмица. Точно това са двата отбора в силните европейски първенства, които към този момент от кампанията все още нямат допусната грешна стъпка. Парижани вчера се разправиха с Лил у дома и хвърлиха ръкавицата към „филипсите“. Те на свой ред ще отговорят подобаващо като ще продължат да демонстрират забележителната си успеваемост в атака и да се разправят с отбраната на Витес. „Жълто-черните“ имат много сериозен вкус към реализирането на голове и въпреки, че отиват на един от най-негостоприемните стадиони в цяла Европа, ще играят много зрелищно и ще оправдаят очакванията на феновете. В един такъв двубой линия от 2.5 гола за покриване е повече от добра.