7.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Бразилия – Аржентина 03/07 (Копа Америка)

Обоснована футболна прогноза за двубоя между Бразилия и Аржентина. Начален час на мача 03:30 на 03 юли 2019 г.

Двамата най-големи отбора от южноамериканския национален футбол ще премерят сили на полуфиналите от турнира за Копа Америка. Двубоя ще се проведе в труден за проследяване час – 03:30, но със сигурност ще буди интерес сред най-големите фенове на южноамериканския футбол!

Бразилия е фаворит да спечели този мач с коефициент за тяхната победа от 1.83 в Betano, докато за Аржентина успеха се оценява с 4.60 ставка. Букмейкъра дори ще излъчва мача на живо, разберете как да гледате Бразилия – Аржентина директно от тук!

Бразилия записва силно участие в турнира като успя да запази все още „суха“ мрежата си. Отбора нямаше никакви проблеми срещу съперници като Боливия и Перу, но се затрудниха в известна степен срещу Венецуела и Парагвай. На 1/4 финалите Парагвай също демонстрира добри умения и се наложи „селесао“ да ги победи след изпълнение на дузпи.  се развиваха на една врата, но в крайна сметка всичко бе решено след изпълнения на дузпи.

В същото време Аржентина не може да се похвали с подобна игра. Отбора загуби още в началото от Колумбия, а след това завърши наравно с Парагвай. „Гаучосите“ загатнаха за възможностите си с победа в последния мач от групите над Катар, а след това бяха категорични на 1/4 финалите срещу Венецуела.

В мач като този победата най-вероятно ще грабне отбора, който пръв отбележи гол. Колкото и предпазливи да са двата отбора на този етап, Бразилия ще опитат да пресират съперника си още през първото полувреме и няма да е изненада ако поведат в резултата до края на първите 45 минути.

Бразилия доминира в успехите срещу този съперник. Последните шест мача по-между им завършиха с 4 победи за „селесао“ и две ремита.

Прогноза: ПП 1 @ 2.60 Betano

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации