20.1 C
Ню Йорк
сряда, май 8, 2024

Buy now

Прогноза: Гана – Тунис  08/07 (КАН)

Гана и Тунис ще премерят силите си в понеделник вечер от 22:00 часа наше време, когато излизат един срещу друг в осминафинален сблъсък от турнира за Купата на Африка.

Гана успяха да се класират до този етап на надпреварата след тежка битка в груповата фаза. Отбора записа две равенства, първо срещу Бенин (2-2), след което 0-0 срещу Камерун.

В последния мач „черните звезди“ нямаха проблеми и надиграха Гвинея-Бисау, с което заслужиха своето място до осминафиналите.

Междувременно Тунис си спечели място тук без нито една победа в груповата фаза, завършвайки наравно и в трите мача срещу Ангола, Мали и Мавритания. Въпреки това, отбора получава сравнително големи шансове да продължи напред, с 2.20 коефициент да се класират до четвъртфиналите и 3.40 коефициент да победят в редовното време Гана.

Какъв е най-подходящият залог в този мач?

Залог за Под 2,5 гола се предлага за залози на коефициенти не по-високи от 1.35 в лицензираните букмейкъри в България, което е твърде ниска ставка за залог, затова ще се спрем на победата на ганайските национали при 2.40 коефициент в Betano!

Прогноза: 1 @ 2.40 в Betano

FT: 1-1 (губеща)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации