10.1 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Кубрат Пулев – Хюи Фюри Превю и Прогноза, Онлайн Бокс – На живо

Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри

Кубрат Пулев и Хюи Фюри се изправят един срещу друг в елиминаторен двубой от тежка категория (IBF). Сблъсъка ще се проведе на 27 октомври 2018 г. в Зала „Арена Армеец“ в София. Боксовата галавечер започва от 19:30 часа, а самия двубой се очаква да стартира между 22:00 и 23:00 часа българско време. Победителят от този двубой автоматично става задължителен претендент за Световната титла, и рано или късно ще се изправи срещу шампиона Антъни Джошуа! Преди кулминацията Пулев – Фюри, ще се изиграят 10 мача!

Гледай хиляди спортни събития на живо в efbet! Регистрирай се още сега! Виж как да гледаш от тук!
?AffiliateCode=betano&CID=198&DID=84&TID=1&PID=149&LNG=19Важат условия, правила и изключения на efbet

Къде да гледаме Кубрат Пулев – Хюи Фюри?

Двубоя Кубрат Пулев – Хюи Фюри ще можете да гледате директно в ефира на телевизия Диема Екстра, както и онлайн в сайта на Play.DiemaExtra.bg. В интернет също ще има лайв стрийминг на събитието, а точните линкове към него ще се публикуват непосредствено преди началото на срещата, за което следете информацията в страницата, която ще се обновява периодично.

Готов ли е Кубрат Пулев за победа?

Пулев сподели, че се подготвя с всички сили за предстоящия сблъсък. Българинът ще даде всичко от себе си да се поздрави с успеха на родна земя, и изобщо не се притеснява от Хюи Фюри, въпреки, че той е наистина сериозен противник. Кубрат разказа, че не се притеснява и от загуба, тъй като всеки един спортист рано или късно губи, а именно от загубите човек може да се учи повече, отколкото от победите.

?betano&CID=217&DID=336&TID=1&PID=149&LNG=19

ВАЖНО: +18 | Terms & Conditions
? efbet ти дава до 100% бонус до 100 лева
? Вземи 100 лева бонус още сега, регистрирай се!
? Бонуса се начислява веднага след депозит!

Фюри определено е подготвен добре и пристигна в България с голям екип. Най-опасното оръжие на англичанина е подкрепата, която той ще получи от своя треньор, който всъщност е неговия баща. Това е човека, изградил Хюи Фюри като личност и боксьор. Освен подкрепа от екипа си, Фюри ще има и доста привърженици в залата, което ще направи атмосферата в Арена Армеец доста интересна. Не трябва да забравяме обаче, че и бащата на Пулев също е една от основните движещи сили в неговият живот и кариера.

Какви са очакванията за изхода на Пулев – Фюри?

Интересен анализ на двубоя и прогноза за победител в него направи един от големите боксови специалисти Скот Крист. Скот Крист не подкрепя очакванията на хиляди българи и букмейкърите за победа на Кубрат, а точно обраното. Крист очаква победител да бъде Хюи Фюри, а срещата да приключи бързо, ето защо:

Според специалиста Кубрат Пулев е добър боец, но не е от категорията на Фюри. Докато за Кубрат всичко приключи след загубата от Кличко, за Фюри всичко тепърва предстой. Фюри е още много млад, което ще му даде значителна преднина в подобен двубой от тежка категория. Неговият връх все още не е дошъл и тепърва ще видим постиженията му в следващите десетина години. Вярвате или не, Фюри е изключително амбициозен боец, който има едно единствено желание да стане велик боксьор. Англичанина е далеч по-подготвен за среща с Антъни Джошуа и този мач ще му осигури това място.

Кой всъщност е Хюи Фюри?

Хюи Фюри е британски боксьор, роден на 18.09.1994 г. в Стокпорт, Англия. Потомък е на фамилията известна като „ирландските пътешественици“, които според някой учени са с преплетени ромски и индийски корени. Интересното тук е, че и Тайсън Фюри също идва от тази фамилия, всъщност двамата с Хюи са братовчеди, и не на шега преди години са били определяни като наследници на братята Кличко.

Реклама




Тъй като бащата на Хюи е треньор по бокс, логично детето тръгва по този път, който днес ги извежда един до друг на ринга, а скоро и нещо запомнящо се. Малкия Фюри се занимава с бокс още от 5 годишна възраст, а шест години по-късно играе и първият си мач. Следват 44 двубоя, след което Хюи Фюри влиза при професионалистите. Още като аматьор британския спортист печели много титли, а през 2012 годин става Световен Шампион за младежи, а когато навършва пълнолетие, вече е сред професионалистите.

Фюри се ръководи от едно единствено правило – За да се биеш като шампион, трябва и да тренираш като такъв! За целта той загърва училището още от рано, както и социалния живот. Споделят, че боксьора не е имал и едно гадже, не е имал изобщо тинейждърски живот. Според баща му жените и бокса не вървят ръка за ръка, поради което Фюри е толкова яростен. Яростен, без никакво желание за нищо друго освен за победи. Боксьора доскоро не е можел да чете и пише, но вече е грамотен.

Купи мача Кубрат Пулев – Фюри и гледай на живо

Купи събитието Кубрат Пулев - Фюри и гледай без рекламиАко искате да гледате битката между Кубрат Пулев и Хюи Фюри на живо без реклами, можете да закупите събитието като натиснете на банера! За да гледате без реклами е необходимо да заплатите 8.49 лева като се регистрирате през банера в сайта на Play.DiemaExtra.bg.

Ако възнамерявате да залагате на мача, имате на разположение доста опции за залог. efbet например е подготвен добре за мега-събитието, което ще изправи един от боксьорите като директен претендент за световната титла. Залози за успех на Кобрата преди мача в efbet се приемат на 1.72 коефициент, а за победа на Фюри той е 2.10. За победа на един от двамата с нокаут или с технически нокаут коефициента е един и същ – тончно 6.00 в efbet. Букмейкъра очаква и да се изиграят всички 12 рунда, като залог за това се приема на коефициент от 1.33, докато залог за обратното – да не се изиграят всички рундове се предлага на ставка от 3.25. Важно е да отбележим, че посочените коефициенти са валидни към 14:00 часа на 25.10.2018 г. и подлежат на промяна!

Вижте каква супер оферта имат от Betfair за двубоя

Betfair оферта за Пулев и Фюри при регистрацияBetfair – Борсата за Залози винаги излиза с оферти около големите боксови събития. Този път налице е двубоя между Кубрат и Фюри, а при регистрация в Betfair от банера по-горе ще имате възможност да направите залог за победа на Кобрата при увеличен коефициент от 50.00! 50.00 коефициент за победа на Кобрата с максимален залог от 1 евро! Почти нищо не губите, а имате възможност да гледате мача с допълнителна доза адреналин и да си спечелите лесни 100 лева! Офертата е само за нови клиенти в Betfair, които все още нямат акаунт в борсата! Как да играете в Betfair и какво означава Борса за Залози прочетете от нашето Ревю на Betfair!

Efbet също с оферта за Пулев – Фюри На Живо

Efbet също предлага конкурентни коефициенти и опции за двубоя между Кобрта и Британеца Фюри. В букмейкъра ще може да залагате за победа на българиан при 1.75 коефициент, а сблъсъка да завърши с изиграването на над 10.5 рунда се приемат залози при 1.33 коефициент. Припомняме Ви, че Хюи Фюри е регистрирал 21 победи, 11 от тях с нокаут, и само едно поражение. Загубата дойде преди точно година, когато Фюри не успя да стане Световен Шампион, загубвайки по-точки от Джоузеф Паркър. Не забравяйте, че и в Efbet ви очакват до 100 лева бонус след регистрация! 

Каква е вашата прогноза за изхода от двубоя Кубрат Пулев – Хюи Фюри? Дайте своя глас, гласувайте ще спечели ли Кубрат Пулев:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации