Топ залози от Висшата Лига днес

Брайтън – Лестър
прогноза: под 2.5 @ 1.57

Брайтън отново е на място около 10-то в таблицата и изпитва безкрайно задоволство от това.  Футболистите на „чайките“ нямат кой знае какви футболни достойнства, но дори това не им пречи да заемат една позиция, от която може да изпитват само удовлетворение. За домакинството на Лестър извън строя са двама – Дейл Стивънс, получил червен картон преди две седмици и Реза Джаханбакш, който обаче все пак има някакви минимални шансове да се озове на пейката. Много по-съществени са главоболията на ответната страна, където дори Варди е под въпрос. Освен него същото е в сила за Гезал, Мадисън и Магуайър – все титуляри.

Лестър е сред най-най-утвърдените тимове в златната среда на подреждането и дори да допусне загуба в тази си визита, няма да последват каквито и да било сътресения. Сходствата по отношение на тактическия аспект и на вижданията на двамата треньори ще подтикнат към влизането в едно много завързано тактическо надиграване, което няма да донесе със себе си желания от по-голямата част фенове на играта блясък, предизвикан от зрелищни отигравания и много голове. Брайтън и Лестър ще затворят постъпите към двете врати и резонното в един такъв мач е да няма много голове, за което Palms Bet предлагат страхотен коефициент!

Манчестър Юнайтед – Кристъл Палас
прогноза: 1 @ 1.50

Манчестър Юнайтед се завърна към успехите си и въпреки падението в градското дерби, продължава да се чувства добра атмосфера около съблекалнята на тима. Една от най-големите неприятности си остава големият брой на травмирани футболисти, който обаче намалява с всеки следващ ден. Не един или двама, а цели шестима са състезателите в това число, които все още са под въпрос за домакинството на „орлите“. Една сериозна група от тях са първостепенни – Рашфорд, Погба, Лукаку, Марсиал и дори Баи. Единствено последният със сигурност може да отпадне от плановете, тъй като и при пълно негово възстановяване, Моу няма да рискува с включването му в игра толкова бързо на фона на доброто разбирателство между Линдельоф и Смолинг в сърцето на отбраната.

Палас има два гигантски проблема, които като нищо ще направят така, че тимът да си тръгне разгромен от „Олд Трафорд“. Заха и Уан Бисака са с леки травми, а евентуално тяхно пропускане на това съперничество ще е голям удар за гостите, които няма да намерят подходящи заместници. Кристъл Палас ще се изправи пред едно почти немислимо предизвикателство и ще преклони глава пред „червените дяволи“.

Тотнъм – Челси
прогноза: над 2.5 @ 1.70

Лондонското дерби носи много въпросителни, които в близките часове ще намерят подобаващите отговори. Тотнъм набира все по-сериозна скорост и се завръща към обичайното си блестящо състояние. Най-накрая топ-звездата в редиците – Кейн сложи край на головата си суша и с националната фланелка като наниза един безценен гол срещу хърватите, за да изпрати Англия на върха в групата си в Лигата на нациите и да донесе безкрайна радост на цялата страна. Той ще е с приповдигнато настроение и ще продължи да разгръща прословутия си завършващ удар в следващите няколко кръга.

Челси върви в низходяща линия и въпреки натрупаните страшно много последователни победи, прекъснати с ремито с Евертън в предходния кръг, от играта на тима се забелязва все по-отчетливо, че той не е толкова убедителен, колкото в първите кръгове. Последното подобно лондонско дерби завърши с тотално крушение за „сините“, които отстъпиха с 1:3 на същия съперник насред „Стамфорд Бридж“. От 2016-а до днес головете в съперничеството между тези два тима падат един след друг като 5 от 6-те им последни противопоставяния неизменно завършваха с над 2.5. Изправящ се за първи път срещу Тотнъм, Челси на Сари ще продължи да играе безкрайно разкрепостено и ще претърпи сериозно пропукане в линията на четиримата пред Кепа, имайки насреща едно от най-класните нападения в цялата страна.

ВАЖНО: не пропускайте възможността да спечелите 200 лева със залог от 2 лева със супер промоцията на Betfair за днес! Виж от тук! Коминирайте тези три мача и с останалите футболни прогнози, с които можете да се запознаете от главната страница на сайта!