8.4 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Топ оферти от Betfair за Шампионска лига и Лига Европа

 Тази седмица Betfair предлага няколко сериозни оферти с топ коефициенти за големите дербита в Шампионска лига и Лига Европа.

Само в борсата за залози Betfair от 08 до 10 март 2016 година ще можете да залагате на невероятни големи коефициенти, коефициенти които няма да намерите никъде другаде. Всички оферти са за граждани на Република България, който до момента нямат сметка в Бетфеър. Важат правила и условия на Бетфеър, а с офертите можете да се запознаете оттук:

  1. Вторник вечер получавате увеличен коефициент от 4.00 за победа на Реал Мадрид над Рома. В допълнение от 2 евро за всеки един гол от страна на Реал, а ако заложите на „кралския клуб“ и същите не успеят да спечелят мача, Бетфеър ще Ви възстановят залог. Включете се директно оттук.
  2. Сряда вечер Челси е домакин на ПСЖ в интересна битка за място на 1/4 финалите в Шампионска лига. Специално за срещата от Бетфеър дават 6.00 коефициент за победа на ръководения от Гуус Хидинк тим или 7.00 коефициент за победа на „парижани“! Като бонус ще получите по 2 евро за всеки гол в мача, а ако не познаете победителя от борсата отново ще Ви възстановят залога! Включете се още сега, директно оттук.
  3. Четвъртък от 22:05 часа един срещу друг излизат тимовете на Ливърпул и Манчестър Юнайтед в спор от осминафиналите на турнира Лига Европа. За този мач получавате оферта от 6.00 победа за Ливърпул, или цели 8.00 коефициент за победа на „червените дяволи“, заедно със същите бонуси както по-горе. Включете се оттук още сега.
  4. Отново в четвъртък ще е налична оферта за друга среща от Лига Европа – двубоя между Борусия Дортмунд и Тотнъм. Тук офертата е 5.00 коефициент за победа на Борусия Дортмунд, заедно с 2 евро бонус за всеки гол на германския тим и връщане на залога. Включете се оттук.

Прочети всичко за Betfair

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации