Фрозиноне трудно ще позволи на Фиорентина първа победа далеч от дома

Фрозиноне се „пробуди“ спечелвайки пет от шесте си точки до момента в последните три кръга. Това все още е крайно недостатъчно за да се измъкнат от зоната на изпадащите, но пък определено ще им вдъхне увереност срещу търсещия своя първа победа като гост Фиорентина.

Двубоя между Фрозиноне и Фиорентина е първия мач от 12-тия кръг в Серия и ще се изиграе в петък вечер от 21:30 часа наше време. Срещата може да гледате на живо в efbet. Разбери как да гледаш футбол онлайн от тук. Последният сблъсък между Фиорентина и Фрозиноне се изигра през миналата кампания, а срещата не излъчи победител след 0-0 на тук, на „Бенито Стирпе“, но битката на „Артемио Франки“ бе обречена за Фрозиноне, завършвайки с победа за Фиорентина с 4-1. В петък „виолетовите“ отново са фаворити според букмейкърите, с коефициент за тяхната победа от 1.70, който коефициент обаче не отговаря на действителността.

Фиорентина няма успех в последните три кръга, завършвайки наравно с идентичен резултат 1-1 срещу Рома, Каляри и Торино. След тези резултати отбора се стигна до 8-мо място в таблицата, а  най-големият им проблем са гостуванията, в пет от които допуснаха три загуби и две равенства.

Мениджъра на Фрозиноне Морено Лонго има амбиции да спечели минимум точката от това домакинство, след като футболистите му се представиха повече от забележително в последните 4 седмици. Проблем обаче ще се окажат някой липси в състава, тъй като поради различни контузии аут остават нападателите Лука Паганини и Федерико Диониси. Освен тях под въпрос е и другият нападател Хоакин Ардайс, както и полузащитника Емил Халфредсон. За сметка на Лонго, в лагера на Пиоли няма никакви проблеми.

Прогноза: 1Х